A apărut opțiunea de plată prin criptomonede a biletelor la UNTOLD Odyssey

A apărut opțiunea de plată prin criptomonede a biletelor la UNTOLD Odyssey

Biletele pentru evenimentul UNTOLD Odyssey pot fi achiziţionate anul acesta şi cu criptomonede, folosind bitcoin (BTC) sau Elrond (EGLD), iar tranzacţiile vor fi efectuate prin intermediul Netopia Payments.

UNTOLD Odyssey începe pe 1 septembrie şi se încheie pe 5 septembrie 2021. Vasul de croazieră Norwegian Epic, unul dintre cele mai spectaculoase vase de croazieră din lume, cu 19 restaurante la bord, va pleca din Roma şi va opri în Ibiza, după care oaspeţii vor debarca în Barcelona. În cele cinci zile de croazieră, cei aflaţi pe vas vor avea parte de concerte live, show-uri de artificii şi experienţe care vor face din această călătorie una memorabilă.

Noua posibilitate de plată, oferită prin colaborarea dintre UNTOLD şi NETOPIA Payments, reprezintă o alternativă facilă pentru posesorii de criptomonede care îşi doresc să participe la croazieră.

Potrivit organizatorilor UNTOLD Odyssey, cei interesaţi pot alege dintre patru tipuri de pachete de călătorie: Rhapsody Class (1.490 – 1.650 euro), Charmed Class (1.990 – 2.990 euro), Euphoria Class (3.490 – 3.800 euro) şi Elysium Class (5.900 – 8.900 euro). Pachetele de croazieră sunt disponibile pentru achiziţionare pe site-ul untold.com.

Netopia Payments este cel mai utilizat procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, companie 100% românească. În prezent, circa 30.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile Netopia Payments: plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare sau prin SMS.

UNTOLD Odyssey este un proiect dezvoltat de UNTOLD şi croaziere.co şi este unic în Europa. Investiţia totală ajunge la 5,6 milioane de euro, iar biletele puse în vânzare sunt limitate la 2.500 de locuri.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.3 ° C
12.1 °
8.9 °
71 %
4kmh
0 %
Dum
18 °
lun
16 °
mar
11 °
mie
20 °
joi
14 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii