A treia seară de proteste anti-restricții în Capitală. Manifestații și în alte orașe

A treia seară de proteste anti-restricții în Capitală. Manifestații și în alte orașe

Noi proteste au avut loc în București, pentru a treia seară la rând. Inițal, oamenii s-au adunat în Piața Universității, iar de acolo au mers în marș pe traseul Ministerul de Interne – Piața Victoriei – Palatul Cotroceni, pe traseu numărul acestora devenind considerabil mai mare. Noi manifestații față de restricțiile impuse în contextul pandemiei au avut loc în mai multe orașe.

La Craiova, spre exemplu, au protestat aproximativ 300 de oameni, iar o parte dintre ei au folosit fumigene. La un moment dat au dat foc unor fotografii cu Raed Arafat.

Revenind la București, câteva mii de persoane au protestat, marţi seară, în faţa Palatului Cotroceni, venind în marş dinspre Piaţa Victoriei, unde s-au adunat pentru a manifesta împotriva măsurilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei.

După aproximativ două ore, cei prezenţi au plecat spre Palatul Cotroceni pe traseul: Calea Victoriei – Bulevardul Regina Elisabeta – Bulevardul Mihail Kogălniceanu – Piaţa Operei – Bulevardul Eroii Sanitari.

Participanţii au fost flancaţi de jandarmi pe tot traseul. Copleșiți de efectivul uriaș de jandarmi masat la Palatul Cotroceni, protestatarii au decis să renunțe la protest și să revină în Piața Victoriei. Unii dintre ei au intrat în stațiile de metrou, unde au fost opriți de jandarmi.

În cea mai mare parte fără măşti de protecţie, manifestanţii au fluturat steaguri tricolore, au suflat în vuvuzele, au scandat împotriva autorităţilor şi au contestat restricţiile, potrivit stiripesurse.ro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
16 ° C
17.2 °
13.9 °
85 %
1kmh
20 %
lun
23 °
mar
24 °
mie
25 °
joi
26 °
vin
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii