Alfred Simonis (PSD), avertisment pentru cei care încearcă să intervină pe legea care interzice jocurile de noroc în anumite spaţii

Alfred Simonis (PSD), avertisment pentru cei care încearcă să intervină pe legea care interzice jocurile de noroc în anumite spaţii

Alfred Simonis, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, a transmis, joi, un avertisment celor care încearcă să intervină pe legea care interzice jocurile de noroc în anumite spaţii.

Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiș, a subliniat că va depune plângere la Parchet împotriva oricui îl va mai aborda pe acest subiect prin intermediul lobby-iştilor.

„Transmit un mesaj ferm şi clar, chiar un avertisment, atât pentru cei care transmit ameninţări pentru că avem curaj să ne luăm la trântă cu această mafie a pariurilor, a jocurilor de noroc. În primul rând că nu ne intimidează; eu nu mă las intimidat. Dar vreau să transmit un avertisment extrem de ferm şi pentru cei care ne caută prin interpuşi, care fac lobby şi ne spun cât de mult pierde bugetul de stat sau cum ar vrea să se întâlnească cu noi să discute legea.

Proiectul este discutat în comisii, la Parlament, va fi discutat doar în comisii la Parlament şi în plenul Parlamentului. De azi înainte, cine îşi mai permite să transmită oferte prin intermediul unor lobby-işti să ştie că voi depune plângere la Parchet de fiecare dată când cineva mă va aborda pe acest subiect.Nu sunt un obişnuit al delaţiunilor şi al plângerilor penale, dar dacă cineva îşi mai permite să mă caute, din partea oricui din această industrie, voi face plângere la Parchet”, a declarat Alfred Simonis într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

„Obiectivul nostru este să stârpim şmecherii care au făcut sute de milioane de lei de pe urma oamenilor care şi-au pierdut casele, familiile de pe urma dependenţei jocurilor de noroc”, a arătat Alfred Simonis.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
24 ° C
24.1 °
24 °
35 %
7.2kmh
0 %
mar
25 °
mie
23 °
joi
25 °
vin
27 °
sâm
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii