Caz în Hunedoara: Un pistol şi un încărcător au fost sustrase unui agent de poliţie

Caz în Hunedoara: Un pistol şi un încărcător au fost sustrase unui agent de poliţie

Un pistol şi un încărcător au fost sustrase unui agent de poliţie, în timpul unei intervenţii la care acesta participase pentru aplanarea unui scandal care a avut loc, duminică, într-un local din comuna Crişcior, judeţul Hunedoara.

Obiectele erau prinse pe centura tactică a poliţistului, alături de altele care se aflau în dotarea agentului de poliţie, o parte dintre acestea fiind găsite, în cursul nopţii de duminică spre luni, pe o vale din apropierea râului Crişul Alb.

„În urma activităţilor de căutare, în cursul nopţii a fost găsită centura cu un încărcător cu 17 cartuşe, un spray şi un baston telescopic, pe o vale, în apropierea râului Criş”, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Polițiștii continuă căutările pistolului.

Conducerea IPJ Hunedoara a dispus verificări interne cu privire la modul de intervenţie a poliţiştilor.

Agentul de poliţie a rămas fără centura tactică, pe care avea prins un pistol, un baston telescopic şi un spray lacrimogen, după ce intervenise, alături de alţi colegi, pentru aplanarea unui conflict ce izbucnise într-un local din comuna Crişcior. Potrivit primelor cercetări, centura poliţistului s-ar fi desprins în timpul acţiunii, iar una dintre persoanele care se aflau acolo ar fi sustras-o cu tot ceea ce se afla pe ea.

Din verificările efectuate, principalul suspect în acest caz este un bărbat de 46 de ani, persoană implicată în altercaţie. Acesta a fost depistat la scurt timp pe raza comunei Crişcior, însă a refuzat să coopereze cu poliţiştii în vederea indicării locului în care s-ar afla centura tactică, a precizat sursa citată.

Poliţiştii au luat măsura preventivă reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Brad, bănuit de săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

De asemenea, doi bărbaţi implicaţi în altercaţie, unul de 41 de ani, din Brad, şi altul de 42 de ani, din Crişcior, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Cei trei suspecţi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, în vederea luării măsurilor legale. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie ușoară
22.6 ° C
22.8 °
22 °
98 %
5.1kmh
20 %
Dum
24 °
lun
35 °
mar
35 °
mie
37 °
joi
22 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii