Colegii tinerei ucisă de iubitul ei au venit cu flori și lumânări la Institutul de Medicină Legală din Timişoara

Colegii tinerei ucisă de iubitul ei au venit cu flori și lumânări la Institutul de Medicină Legală din Timişoara

Colegii tinerei de 21 de ani, ucisă vineri de iubitul ei au venit cu lumânări. Au vrut să fie alături de familia care a mers să ridice sicriul cu trupul neînsuflețit al fetei şi să-l ducă acasă.

Nimeni nu reușește să înțeleagă cum s-a ajuns la o astfel de tragedie. Ancheta medicilor legiști a scos la iveală faptul că tânărul a atacat-o pe Andreea cu o brutalitate ieșită din comun, potrivit tvrinfo.ro.

Sfâșiată de durere, familia Andreei Morega a mers să ridice trupul tinerei de la mdicina legală. Tatăl fetei e în continuare în stare de șoc. Își aduce aminte, în detaliu, fiecare moment al zilei de vineri, când a auzit pentru ultima oară glasul fiicei sale.

Adrian Morega, tatăl Andreei: „La 11 am vorbit cu ea. Mi-a trimis mesaj că a terminat orele, își face bagajul și vine acasă și trimite mesaj când urcă în microbuz. La 12 era microbuzul. Nu mi-a trimis mesaj.Am sunat-o, n-a răspuns și am intrat la griji, eram sigur că ceva nu e în regulă”.

Ancheta medicilor legiști s-a încheiat. Ei au fost șocați de brutalitatea de care a dat dovadă Mirel Dragomir, cel care a ucis o pe Andreea.

Andreea Morega avea 21 de ani și era studentă la Medicină. Iubitul ei, cel care i-a luat și viață are 23 de ani. Mirel Dragomir a ucis-o pe tânără vineri, în apartamentul în care locuia fata, împreună cu două colege. A plecat apoi la Pojejena, în Caraș-Severin, la casa familei sale unde a așteptat să fie ridicat de poliție.

De sâmbătă, tânărul este după gratii, pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de omor.

Nu uitați că numărul Telverde 0800 500 333 este destinat victimelor violenţei domestice.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
13 ° C
14.9 °
12 °
87 %
4kmh
40 %
Dum
22 °
lun
23 °
mar
23 °
mie
22 °
joi
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii