Controverse în cazul elevului de 12 ani care a murit în timpul unei excursii cu școala în Austria

Controverse în cazul elevului de 12 ani care a murit în timpul unei excursii cu școala în Austria

Un băiat de 12 ani, din Dâmbovița, a murit după ce a căzut de la fereastra hotelului unde era cazat, în Austria. Moartea sa a stârnit numeroase controverse.

Evenimentul a avut loc într-un mic oraș în apropierea Vienei, Austria, în timpul unei excursii organizate pentru un grup format din 30 de elevi din diverse localități din Dâmbovița, însoțiți de doi profesori.

El a pășit pe o terasă fără balustradă, cu scop decorativ, și a căzut de la o înălțime de aproape 15 metri direct pe asfalt. Autoritățile exclud varianta sinuciderii, luând în considerare posibilitatea unei provocări riscante între adolescenți.

Profesoara însoțitoare, Crina Clipea, a declarat că atât copiii, cât și adulții, sunt în stare de șoc. În acest moment dificil, încearcă să sprijine elevii și să treacă peste tragedie, având în gând familia copilului decedat.

Familia copilului a făcut acuzații grave.

„Am aflat vestea de la persoanele din oraş. Au aflat înaintea noastră. Am aflat la ora 11 după-amiaza, ora României.

S-a dus cineva la tatăl meu la firmă şi l-a întrebat dacă ştie de cel mic că a căzut de la etaj. Tatăl meu a zis că glumeşte. Tatăl meu a ajuns la două noaptea acolo, încă nu are un răspuns cert. A fost un copil foarte bucuros, care iubea viaţa, nu există aşa ceva.

A crescut într-un mediu frumos. Un copil exemplu. A fost nesupravegheat. Un copil de 12 la etajul patru cu alţi copii de vârsta lui, nesupravegheaţi în cameră. Mai mult de atât ce pot să zic”, a spus sora victimei, potrivit Observator News.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
8.5 ° C
12.1 °
3 °
66 %
1kmh
0 %
sâm
18 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
9 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii