Facebook a înregistrat o pană masivă, care a afectat peste 350.000 de utilizatori

Facebook a înregistrat o pană masivă, care a afectat peste 350.000 de utilizatori

Rețeaua de socializare Facebook a suferit o pană masivă, marți după-amiaza, utilizatorii din întreaga lume raportând probleme atât cu contul de Facebook, cât și cu accesul la Facebook Messenger.

Platfoma socială Facebook și-a revenit în jurul orei 18.30.

Problemele par să fi apărut marți în jurul orei 17:00, când utilizatorii au raportat că au fost scoși afară subit din conturile lor de Facebook și Facebook Messenger, fără posibilitatea de a se reconecta, potrivit tvrinfo.ro.

Întreruperile au început în jurul orei 17:00, ora României. „Suntem conştienţi că oamenii au probleme în accesarea serviciilor noastre. Lucrăm la acest lucru acum”, a declarat purtătorul de cuvânt al Meta, Andy Stone, într-o postare pe reţeaua X. Întreruperea serviciilor Meta a fost printre cele mai importante subiecte trending pe X, fostul Twitter, mai mulţi utilizatori spunând că au fost deconectaţi brusc de la platformele sociale deţinute de Meta.

Utilizatorii relatează că platforma Facebook i-a informat că au introdus parola greșită când au încercat să reintre în conturi. Se pare că problema a persistat și după schimbarea parolei și a avut legătură cu o pană generală a Facebook.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
15.9 ° C
17.2 °
14.9 °
72 %
3.6kmh
75 %
sâm
22 °
Dum
23 °
lun
25 °
mar
22 °
mie
24 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii