Gabriela Firea: „Important este ca ceea ce se întâmplă acum în Bucureşti să nu se mai repete, iar domnul primar actual să plece către o altă activitate”

Gabriela Firea: „Important este ca ceea ce se întâmplă acum în Bucureşti să nu se mai repete, iar domnul primar actual să plece către o altă activitate”

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că a votat ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu cele locale, iar PSD şi PNL să aibă liste comune la alegerile europarlamentare.

„Am luat şi eu cuvântul şi le-am transmis colegilor că sunt întru totul de acord şi am şi votat ca alegerile să fie comasate şi să avem liste comune la alegerile europarlamentare cu PNL. Asta s-a discutat în special şi s-a votat alături de calendarul de alegeri”, a afirmat Firea, după şedinţa conducerii PSD care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Ea a menţionat că nu s-a discutat punctual despre candidaţii la Primăria Capitalei şi la cele şase sectoare.

„În Bucureşti se va lua o decizie zilele următoare. Important este ca ceea ce se întâmplă acum în Bucureşti să nu se mai repete, iar domnul primar actual să plece către o altă activitate, dar pentru asta trebuie să avem cel mai bun candidat din partea noastră. PSD Bucureşti face propuneri şi se iau decizii, dar pentru că Bucureştiul este capitala României a intrat în negocierea naţională, ceea ce nu este un lucru rău. (…) La nivel de sectoare concluzia a fost de a susţine colegii noştri de la sectoarele 3, 4, 5 şi 6, fiind aliatul nostru PNL, aici preşedintele de la Sectorul 6, Gabriel Mutu, urmând să anunţe săptămâna viitoare dacă doreşte să se implice în alegeri şi să candideze, (…) că vom avea candidat comun pentru Sectorul 1, pentru Sectorul 2 şi vom discuta şi despre Capitală săptămâna viitoare”, a explicat Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Înainte de ședință întrebată dacă e favorită pentru a intra în cursa pentru PMB, Gabriela Firea a explicat că în pofida scorului ridicat în sondaje, de peste 30%, acest lucru nu e suficient, pentru că are nevoie de susținerea partidului.

„După sondajele de opinie pe care le-au realizat și colegii mei, dar și alte formațiuni politice, mă bucur de un procent de peste 30%, dar acest lucru nu e suficient, pentru că e necesară susținerea formațiunii politice”, a mai precizat fostul edil al Capitalei.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer acoperit de nori
11.5 ° C
12.3 °
11 °
88 %
4.1kmh
100 %
sâm
22 °
Dum
25 °
lun
22 °
mar
22 °
mie
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii