Gabriela Firea: „Nu-i voi abandona vreodată pe bucureșteni”

Gabriela Firea: „Nu-i voi abandona vreodată pe bucureșteni”

„Oamenii pe primul loc, în orice funcţie publică, aleasă sau numită – acesta este crezul meu politic. Am fost cu gândul doar la oameni ca primar general şi senator. La fel ca în perioada în care eram profesor sau jurnalist. Aşa voi fi în continuare!”, a scris, marți, 19 martie, pe pagina sa de Facebook, președinta PSD București, Gabriela Firea. Ea îl citează pe Pierre de Coubertin: „Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă!”.

„Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă!” Oamenii pe primul loc, în orice funcţie publică, aleasă sau numită – acesta este crezul meu politic. Am fost cu gândul doar la oameni ca primar general şi senator. La fel ca în perioada în care eram profesor sau jurnalist. Aşa voi fi în continuare! Ultimele luni au fost apăsătoare, tulburi, extrem de încărcate emoţional. Fiecare politician este, mai presus de toate, om. Incertitudinea şi loviturile m-au marcat, dar nu m-au descurajat. Rănile se deschid, se închid, chiar dacă rămân cicatricile. Am fost mereu motivată şi am găsit resurse interioare să merg mai departe cu fruntea sus. Susţinerea familiei m-a întărit sufleteşte”, a scris Gabriela Firea, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Ea le-a mulțumit celor care au susținut-o în această perioadă.

„Nu-i voi abandona vreodată pe bucureşteni. Pentru ei am luptat şi am lucrat din 2016, ca primar general, din 2020 ca senator preşedintele al organizaţiei PSD Bucureşti. Atât eu, cât şi colegii mei, vă suntem recunoscători pentru susţinerea constantă. Pentru cetăţenii acestui oraş mă voi bate în continuare, în fruntea organizaţiei social-democrate din Capitală şi acolo unde echipa politică la nivel naţional va considera că pot pune la dispoziţie puterea mea de muncă şi experienţa acumulată în domeniul administrativ. Decizia coaliţiei de guvernare este una clară şi nu mai avem timp să o disecăm. Trebuie să recuperăm timpul pierdut pentru că avem un scop comun: salvarea Capitalei. Domnul Nicuşor Dan a fost un experiment nereuşit! Bucureştenii nu au trăit niciodată într-o situaţie atât de grea: mizerie, frig în case, poluare, blocarea şantierelor care ar mai fi putut fluidiza traficul, lipsa oricărei perspective de dezvoltare a oraşului”, a completat Firea.

„Ideile şi propunerile noastre concrete pentru un oraş dezvoltat, curat, modernizat, aerisit, primitor, în care să-ţi placă să trăieşti sunt valabile şi pot fi puse în aplicare în continuare de cei care vor reprezenta PSD şi PNL în Primăria Capitalei şi Consiliul General. Le urez succes candidaţilor noştri la Primăria Generală, primăriile de sector, CGMB şi consiliile locale şi îi asigur de tot suportul meu”, a conchis Gabriela Firea.

May be an image of 4 people, baby and text that says 'HION'

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.3 ° C
21.2 °
19.9 °
52 %
4.6kmh
0 %
mar
24 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
27 °
sâm
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii