Gabriela Firea: Tinerii trebuie să vorbească, iar politicienii să-i asculte

Gabriela Firea: Tinerii trebuie să vorbească, iar politicienii să-i asculte

„Elevii, studenții și tinerii, în general, au nevoi concrete. Trebuie doar să-i ascultăm și să încercăm să răspundem, pe cât posibil, solicitărilor pe care aceștia le au. Comunicarea și colaborarea sunt cele mai importante. Tinerii trebuie să vorbească, iar politicienii să-i asculte”, spune Gabriela Firea, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Cu ocazia Zilei Mondiale a Studenților, zilele trecute, am participat la o întâlnire fructuoasă cu sute de tineri și studenți veniți din toată țara la Palatul Parlamentului. Am fost surprins impresionată de problemele pe care le-au ridicat și de faptul că au venit cu argumente extrem de pertinente și posibile soluții.

Am încercat împreună cu secretarul de stat Petre Florin Manole – președinte PSD Sector 1, Alexandru Hazem Kansou – secretar executiv PSD București, Andrei Țoancă – președinte LSSD România și reprezentanții organizațiilor și asociațiilor studențești să oferim câteva soluții pentru implicarea acestor tineri în viața socială și politică”, a mai spus senatoarea PSD.

„După o zi destul de plină, recunosc, discuția cu acești tineri a fost revigorantă, cu idei extrem de interesante aduse în discuție de studenți. Am preluat câteva dintre propuneri și le voi transmite colegilor mei parlamentari pentru a veni cu noi proiecte legislative.

Mulțumesc Ligii Studenților Social Democrați pentru această oportunitate de a avea un dialog liber și foarte constructiv cu studenții”, a conchis Gabriela Firea.

Foto: Facebook Gabriela Firea

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
1.5 ° C
2.7 °
0.5 °
92 %
1kmh
100 %
Dum
4 °
lun
6 °
mar
8 °
mie
9 °
joi
6 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii