Gabriela Firea: „Tramvaiele noi care circulă prin București nu sunt o reușită a actualei administrații, ci a echipei care a condus Capitala între 2016 și 2020”

Gabriela Firea: „Tramvaiele noi care circulă prin București nu sunt o reușită a actualei administrații, ci a echipei care a condus Capitala între 2016 și 2020”

„Astăzi, în ședința Consiliului General al Municipiului București, am asistat la o nouă încercare prin care primarul general se laudă cu tramvaiele noi din Capitală. E bine, totuși, ca bucureștenilor să le fie reamintit adevărul”, notează președintele PSD București, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook
„Tramvaiele noi care circulă prin București nu sunt o reușită a actualei administrații, ci a echipei care a condus Capitala între 2016 și 2020. Dacă noi nu am fi înțeles nevoia de modernizare a parcului auto, să schimbăm tramvaiele vechi de 30-40 de ani, acum nu ar fi circulat în București tramvaiele noi!
Oricât și-ar lipi actualul primar general imaginea de noile tramvaie, acestea au fost cumpărate la inițiativa mea, cu votul majorității PSD din Consiliul General anterior.
Finanțarea europeană pentru aceste tramvaie a fost obținută în anul 2019. Procedura de achiziție a fost demarată și încheiată în mandatul meu de primar general. Inclusiv contractul l-am semnat înainte de alegeri, dar printr-o șmecherie și-a pus semnătura pe el actualul primar general, doar ca să-l treacă la realizările sale, fără prea mult efort depus. Au ținut contractul semnat de mine la sertar, au schimbat două virgule și l-au scos abia după instalarea noului primar.
Ce au avut grijă, actualul primar general și susținătorii săi, a fost să întrețină un scandal fals și ideea că în mandatul meu nu s-a vrut cumpărarea de tramvaie românești. Realitatea este alta și e demonstrată de fapte!”, conchide Gabriela Firea.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.6 ° C
21.2 °
20.5 °
39 %
4.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii