Google introduce noi instrumente de siguranță bazate pe inteligență artificială în Android

Google introduce noi instrumente de siguranță bazate pe inteligență artificială în Android

Google introduce noi instrumente de siguranță bazate pe inteligență artificială în Android care poate bloca telefonul dacă hoții îl fură.

Miliarde de telefoane Android primesc noi instrumente pentru a împiedica hoții de telefoane să vă acceseze informațiile și pentru a le încetini comportamentul criminal, a anunțat miercuri, 15 mai, Google la conferința sa pentru dezvoltatori I/O . Telefoanele Android vor folosi în curând inteligența artificială pentru a detecta automat când au fost smulse din mână și pentru a se bloca, ca parte a noilor modificări care includ adăugarea de protecție suplimentară pentru a vă securiza telefonul în cazul în care a fost furat, potrivit Wired.
Actualizările – dintre care unele vor veni cu sistemul de operare Android 15, în timp ce altele vor fi compatibile cu telefoanele mai vechi – vin pe măsură ce companiile de telefonie introduc din ce în ce mai multe măsuri suplimentare în software-ul lor pentru a împiedica furturile de telefoane și pentru a proteja în continuare datele oamenilor.
Pe lângă instrumentele de telefon furate, Google introduce noi modificări la Android 15 care vor scana modul în care aplicațiile folosesc „permisiuni sensibile” în timp real pentru a detecta activitățile potențial suspecte ale aplicațiilor.

Instrumentele antifurt de la Google au fost concepute pentru a adăuga mai multă protecție înainte ca un telefon să fie furat, în timpul furtului și după ce un telefon a fost luat, explică Guo. În conformitate cu impulsul Google și al industriei tehnologice mai largi, unele dintre acestea au fost construite folosind inteligența artificială ca componentă cheie.

Noua funcție furtului de la Android folosește IA Google pentru a determina când ți-a fost smuls telefonul din mână. Dacă detectează acest lucru, ecranul telefonului va fi blocat automat. Folosind senzori pentru smartphone-uri, cum ar fi accelerometrul și giroscopul, Google și-a antrenat algoritmii pentru a detecta schimbările bruște în poziționarea telefonului și mișcările care ar putea indica că acesta a fost smuls.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
31.1 ° C
31.1 °
28.9 °
33 %
1.5kmh
0 %
lun
31 °
mar
33 °
mie
35 °
joi
38 °
vin
34 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii