În România se pot organiza evenimente sportive în aer liber, în anumite condiții

Eduard Novak a anunțat miercuri, 19 mai, faptul că în România se pot organiza evenimente sportive în aer liber, cu 25% din capacitate, fără solicitare la Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) sau Ministerul Sănătății (MS).

Cei care intenționează să organizeze evenimente sportive cu o capacitate mai mare, însă, vor trebui să solicite un acord de la Guvern. Solicitările vor fi trimise la MTS, redirecționate către MS.

„Pentru toate competițiile care se desfășoară în aer liber, acest procent,de 25%, se poate aplica de mâine, fără nicio problemă.

Pentru competițiileinterne avem nevoie de aprobări, dar cu siguranță, în perioada următoare vom debloca și aceastăsituație. Pentru mai mult de 25% capacitate avem nevoie de solicitări din partea organizatorului”, a anunțat ministrul.

Sâmbătă, 22 mai, este programată finala Cupei României, la Ploiești, pe arena „Ilie Oană”. Premierul Cîțu a anunțat că intenționează să participe la  confruntarea dintre CS U Craiova și Astra Giurgiu, din finala Cupei României.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
ploaie ușoară
15.3 ° C
16 °
14 °
67 %
0.5kmh
0 %
lun
26 °
mar
17 °
mie
20 °
joi
19 °
vin
17 °

Opinii