Jandarmeria a amendat mai mulți protestatari AUR care au manifestat împotriva vaccinării în fața Ministerului Sănătății

Jandarmeria a amendat mai mulți protestatari AUR care au manifestat împotriva vaccinării în fața Ministerului Sănătății

Jandarmeria a amendat mai mulți protestatari AUR care au manifestat împotriva vaccinării în fața Ministerului Sănătății, după ce protestul a devenit violent.

Sute de oameni au protestat, joi, în faţa Ministerului Sănătăţii, în privința a a ceea ce organizatorii au numit ”vaccinea obligatorie”. Manifestația a fost organizată de partidul AUR. Protestatarii AUR au pancarte cu mesajele: ”Vaccinare egal intoxicare”, ”Copiii noştri nu sunt cobaii voştri”. Unii manifestanţi au tricouri cu însemnul ”Frăţia Ortodoxă” şi steaguri cu tricolorul.

Jandarmeria a decis să suplimenteze numărul de efective pentru ca situația să nu se deterioreze și mai tare. De altfel, Cornel Chitucea spune că unii protestatari au intrat în conflict cu jandarmii.

AUR a organizat un protest, joi, la Ministerul Sănătății, „împotriva vaccinării obligatorii”.

Ministerul Sănătății susține că vaccinarea nu este și nu va deveni obligatorie, precum și că Strategia Națională de Vaccinare, proiect pus recent în dezbatere publică, își propune „să asigure acces echitabil la vaccinare pentru oricine, oricând și la orice vârstă”.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
25 ° C
26 °
23 °
75 %
2.1kmh
0 %
sâm
38 °
Dum
37 °
lun
36 °
mar
31 °
mie
27 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii