Marcel Ciolacu confirmă candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei

Marcel Ciolacu confirmă candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei

După ședința-maraton de aseară în care liderii PSD și PNL au decis să desemneze proprii candidați la alegerile pentru postul de primar general al Capitalei, Marcel Ciolacu a confirmat oficial candidatura Gabrielei Firea. Totodată, liderul PSD a motivat decizia retragerii sprijinului alianței pentru candidatura doctorului Cătălin Cîrstoiu și i-a mulțumit acestuia pentru efortul depus.

„Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția #corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență  și circ!”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

„Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București! Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă”, a mai spus președintele PSD.

„Îi mulțumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă. De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!”, a conchis Ciolacu.

La rândul său, Gabriela Firea a confirmat decizia luată de conducerea social democraților. „Mulțumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună, într-un oraş civilizat. Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curățenia şi frumusețea Capitalei. Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în şcoli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
14.9 ° C
16 °
12.2 °
66 %
3.6kmh
0 %
mie
24 °
joi
22 °
vin
27 °
sâm
25 °
Dum
19 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii