Marcel Ciolacu, despre discuţii cu PNL privind candidatura pe liste comune la alegerile locale sau parlamentare

Marcel Ciolacu, despre discuţii cu PNL privind candidatura pe liste comune la alegerile locale sau parlamentare

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi, după vizita de lucru la lotul 3 – parte din Autostrada Focşani – Bacău (A7), întrebat dacă există discuţii cu PNL privind candidatura pe liste comune la alegerile locale sau parlamentare, că ”normal că există discuţii”.

”Facem politică. Eu cred că şi PSD şi PNL am adus o stabilitate în România”, a mai spus premierul. Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat marţi despre discuţii PNL-PSD privind candidaturi comune la alegerile din 2024 că acestea nu există în acest moment pe acest subiect, însă PNL nu exclude nicio variantă de alianţă sau candidatură pentru anul viitor. ”Dacă românii îşi vor dori ca să avem în continuare o alianţă la guvernare PNL-PSD, care să conducă România pentru următorii patru ani, aşa vom face. Dacă nu, avem fiecare drumul nostru”, a arătat Bode, potrivit news.ro.

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă există discuţii cu PNL privind candidatura pe liste comune la alegerile locale sau parlamentare. ”Normal că există discuţii, facem politică”, a spus Ciolacu.

”Eu cred că şi PSD şi PNL am adus o stabilitate în România. Nu aş vrea să vă reamintesc contextul când a intrat PSD la guvernare, eram în plină criză socială şi era o incoerenţă guvernamentală acută. Ăsta este adevărul şi nu aş vrea să îi deranjez sau să îi supăr pe colegii mei. Lucrez cu domnul ministru Fechet excelent, toţi constructorii şi CNAIR şi toate ministerele îl laudă cât de implicat este în rezolvarea problemelor. Se implică şi local. Lucrurile funcţionează”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă se pune problema şi a susţinerii unui candidat comun la alegerile prezidenţiale, Ciolacu a spus: ”Eu aş merge şi la Comisia Europeană să avem candidat comun”.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
27.1 ° C
28 °
25.1 °
40 %
1.5kmh
0 %
sâm
27 °
Dum
31 °
lun
33 °
mar
33 °
mie
36 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii