O juristă a unei afaceri de familie numită manager a Spitalului de Psihiatrie Săpunari

O juristă a unei afaceri de familie numită manager a Spitalului de Psihiatrie Săpunari

Numire controversată la cârma Spitalului de Psihiatrie din județul Călărași. Laura Stamate, fost jurist al unor afaceri de familie a fost numită pentru funcția de manager al unității medicale, chiar de președintele Consiliului Județean. Politicianul a refuzat să explice motivul pentru care a considerat că aceasta se potrivește pe un asemenea post de conducere.

O femeie care a fost jurist la afacerile familiei a ajuns managerul Spitalului de Psihiatrie Săpunari. Președintele Consiliului Județean Călărași, Iliuță Vasile, este cel care a numit-o în funcția de manager al Spitalului de Psihiatrie Săpunari pe Laura Stamate. Aceasta are 46 de ani și este fost asistent medical la Ambulanța Călărași și jurist al firmei familiei, care are două magazine în județul Călărași. Femeia spune că experiența de jurist la prăvăliile familiei este cea care o ajută să fie un bun manager al spitalului de psihiatrie.

Laura Stamate a declarat la Digi24 că de 12 ani nu mai lucrează la Ambulanța Călărași că s-a ocupat cu o afacere privată, perioadă în care a făcut și facultatea de Drept.

Angajații unității medicale se feresc să își spună punctul de vedere cu privire la numirea Laurei Stamate.

Președintele Consiliului Județean Călărași nu a dorit să explice de ce a numit-o pe Laura Stamate în funcția de manager al Spitalului de Psihiatrie Săpunari.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer acoperit de nori
11.5 ° C
12.3 °
11 °
88 %
4.1kmh
100 %
sâm
22 °
Dum
25 °
lun
22 °
mar
22 °
mie
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii