Tânăra din București care dispăruse împreună cu copilul a fost găsită

Tânăra din București care dispăruse împreună cu copilul a fost găsită

Update: Tânăra de 18 ani, care fusese dată dispărută împreună cu copilul în vârstă de un an, a fost găsită, marţi, cu sprijinul cetăţenilor, informează Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au apelat la cetăţeni pentru găsirea unei tinere care, pe 3 noiembrie, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 3, pentru a merge în parc împreună cu fiul său în vârstă de un an, şi nu a mai revenit.

Potrivit Poliţiei Capitalei, tânăra se numeşte Denisa Felicia Sachelarescu şi are 18 ani.

Știrea inițială

Polițiștii caută o tânără în vârstă de 18 ani care a dispărut după ce a plecat în parc cu copilul.

Tânăra a dispărut din Sectorul 3 al Capitalei. Ea a plecat vineri în parc cu fiul său de un an, dar nu a mai revenit. „La data de 5 noiembrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre dispariţia unei tinere, care în cursul zilei de 3 noiembrie a.c., a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 3, pentru a merge în parc, împreună cu fiul său minor, în vârstă de un an şi nu a mai revenit până în prezent”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că tânăra dispărută se numeşte SACHELARESCU DENISA FELICIA, este în vârstă de 18 ani şi are următoarele semnalmente: Înălţime: 1,60 m, greutate 55 kg, faţă ovală, ten alb, păr negru, ochi negri.

La data dispariţiei purta haine de culoare neagră.

„Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, a mai transmis sursa citată.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
8.9 ° C
11.6 °
5 °
60 %
2.1kmh
0 %
sâm
18 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
5 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii