Premierul României: Lucrurile sunt cam finalizate în privinţa proiectului privind pensiile speciale

Premierul României: Lucrurile sunt cam finalizate în privinţa proiectului privind pensiile speciale

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, luni, că lucrurile sunt „cam finalizate” în privinţa proiectului privind pensiile speciale.

„Aţi văzut şi semnalul pe care l-am avut foarte clar, mai sunt elemente de închis. A fost tot tehnicul şi de la Ministerul Justiţiei şi de la MIPE, au fost două zile la Bruxelles pe această negociere. Sunt trei solicitări, din punctul meu de vedere, de foarte mare bun simţ ale Comisiei şi cred că lucrurile sunt cam finalizate. (…) Propunerile privesc felul cum se calculează pensia. Până acum, se făcea pe ultima lună, Comisia vrea pe ultimele 48”, a menţionat Ciolacu, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD.

Prim-ministrul a susţinut că proiectul privind pensiile speciale „a fi gata” până când Guvernul va depune cererea de plată numărul 3 către Comisia Europeană.

„Mai sunt nişte jaloane la Ministerul Energiei, dar sunt pe împrumut, nu pe granturi. Ministerul Educaţiei are de închis un jalon şi doamna ministru a zis că în două săptămâni, alea sunt pe granturi. Restul, ştiţi foarte bine cine a păstorit Ministerul Energiei şi îl felicit pe actualul ministru că a recuperat foarte mult”, a menţionat Marcel Ciolacu.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
31.9 ° C
32.2 °
31 °
34 %
3.1kmh
0 %
lun
32 °
mar
33 °
mie
34 °
joi
37 °
vin
32 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii