Ministrul Gabriela Firea, prezentă la evenimentul organizat de TSD București: Fără tineri, fără energia și ideile lor inovatoare, fără prospețimea și îndrăzneala lor, nicio echipă, oricât de pregătită ar fi, nu ar înregistra victorii

Ministrul Gabriela Firea, prezentă la evenimentul organizat de TSD București: Fără tineri, fără energia și ideile lor inovatoare, fără prospețimea și îndrăzneala lor, nicio echipă, oricât de pregătită ar fi, nu ar înregistra victorii

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a fost prezentă la evenimentul organizat de catre TSD București, desfășurat sub sloganul “Cu TINErii construim viitorul!”. 

Gabriela Firea a subliniat faptul că fără tineri, fără energia și ideile lor inovatoare, fără prospețimea și îndrăzneala lor, nicio echipă, oricât de pregătită ar fi, nu ar înregistra victorii.

” I-am privit în ochi pe toți tinerii prezenți la eveniment, m-am bucurat că sunt atât de mulți dornici să împărtășească valorile social democrate. I-am ascultat cu atenție și știu de la fiii mei că tinerii nu pot fi păcăliți mult timp cu vorbe frumoase. Le-am spus despre proiectele gândite pentru ei la primul minister din guvernul României care se ocupă de copil, de la naștere până la adolescență și prima tinerețe, care răspunde direct nevoilor concrete ale tinerilor și familiilor la început de drum”, este mesajul transmis de Gabriela Firea, pe pagina de Facebook.

Cu această ocazie, Gabriela Firea a prezentat detalii despre Student Invest și Family Start, cele două programe de creditare, cu garanția statului și dobândă subvenționată, derulate de Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse cu sprijinul Fondului Român de Contragarantare.

Studenții pot obține până la 10.000 de euro, în lei, pe care să-i ramburseze în 10 ani și cu dobânda plătită integral de minister. Deja, la băncile înscrise în program – CEC Bank, Libra Bank și CreditCOOP , sunt multe cereri. Gabriela Firea le-a spus tinerilor că în curând va fi disponibil și în România cardul european pentru tineret. Așa cum se bucură de reduceri peste 6 milioane de tineri europene, așa vor putea beneficia de acest card și tinerii români.

„Le mulțumesc colegilor care au participat cu entuziasm la eveniment: liderul PSD sector 1, secretarul de stat Petre Florin Manole, primarul interimar al sectorului 5, președintele organizației sector 5, Constantin Melnic, Alexandru Hazem Kansou, secretar general PSD București, liderul consilierilor generali PSD din Primăria Capitalei, Aurelian Bădulescu, liderul TSD România Mihai Alexandru Ghigiu, președintele OFSD București Ancuța Comanici, liderul organizației de seniori PSD București Roland Săvulescu, consilieri generali social democrați din Consiliul general al Primăriei Capitalei, consilieri locali din cadrul primăriilor de sector, simpatizanți. Mulțumesc de asemenea Alex Susai, președinte interimar TSD București și echipei tale: Geanin Jurubiță – Sector 1, Radu Octavian – Sector 2, Cezar Stancu – Sector 3, Cosmin Bărbălău – Sector 4, Alina Cimpoieru – Sector 5, Florin Alexandrescu – Sector 6 și Văsii Alexandru – Ilfov”, a transmis Gabriela Firea. Evenimentul a motivat-o și mai tare pe Gabriela Firea să continue munca pentru tineri, pe care i-a simțit aproape.

„I-am văzut o echipă puternică, vie, decisă să lupte pentru visurile lor. A fost o seară cu o energie puternică. Cea mai puternică, de fapt. A tinereții”, a declarat Gabriela Firea.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie de intensitate mică
14.8 ° C
17.3 °
13.8 °
86 %
4.6kmh
40 %
mar
17 °
mie
20 °
joi
17 °
vin
16 °
sâm
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii