Gabriela Firea: „3 ani de la inaugurarea Pasajului Ciurel! Tot atâția ani de când continuarea proiectului este blocată! Îi anunț pe bucureșteni că nu ne lăsăm!”

Gabriela Firea: „3 ani de la inaugurarea Pasajului Ciurel! Tot atâția ani de când continuarea proiectului este blocată! Îi anunț pe bucureșteni că nu ne lăsăm!”

„3 ani de la inaugurarea Pasajului Ciurel! Tot atâția ani de când continuarea proiectului este blocată! Drumul expres până la Centura Capitalei putea fi gata până acum, dar este complet blocat de primarul general. 3 ani irosiți, în care bucureștenii din Sectorul 6 și nu numai au pierdut ore în trafic”, notează Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook
Pasajul Ciurel este o dovadă a investițiilor pentru modernizarea Capitalei, din mandatul meu de primar general. Și, totodată, încă un obiectiv important blocat de actualul primar.
Încrâncenarea cu care Nicușor Dan se împotrivește acestui proiect este încă o dovadă că bucureștenii din sectorul 6, la fel ca restul locuitorilor Capitalei, nu contează pentru primarul general și prietenii săi cu interese imobiliare.
Sunt trei ani de când șoferii pot folosi nodul de la Virtuții. Un proiect preluat la doar 10% și pe care l-am finalizat după ani întregi de blocaje. Am anunțat încă de atunci că e nevoie de drumul expres până la Șoseaua de Centură pentru ca proiectul să fie eficient. Se lucra la proiectul tehnic când am terminat mandatul, acum trei ani. Am făcut eforturi pentru a reduce costurile și am modificat coridorul de expropriere: inițial erau afectate 200 de clădiri, iar în noul proiect erau doar 20 de imobile ce trebuiau expropriate.
Doar Nicușor Dan nu susține continuarea lucrărilor. S-a opus permanent și a blocat timp de șase ani construcția pasajului, pe vremea când „salva” Bucureștiul.
Îi anunț pe bucureșteni că nu ne lăsăm! PSD București, alături de colegii din Sectorul 6, vor strânge semnături pentru continuarea acestui proiect. Cetățenii acestui oraș trebuie să-i amintească lui Nicușor Dan că este obligat de lege să continue acest proiect, așa cum a fost el aprobat în Consiliul General al Municipiului București!”, conchide Gabriela Firea.
+6

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
1 ° C
1.7 °
-0.1 °
93 %
1.5kmh
100 %
sâm
1 °
Dum
4 °
lun
6 °
mar
8 °
mie
9 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii