fbpx

Gabriela Firea: „Am discutat despre nivelul salariului minim și posibilitățile de creștere ale acestuia”

Gabriela Firea: „Am discutat despre nivelul salariului minim și posibilitățile de creștere ale acestuia”

Am discutat despre nivelul salariului minim și posibilitățile de creștere ale acestuia în situația actuală a crizei creșterii prețurilor la alimente, energie și combustibili”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, după o întâlnire a Consiliului Național Tripartit, pe 29 iunie a.c.

”Am participat la o nouă întâlnire a Consiliului Național Tripartit, prezidată de premierul Nicolae Ciucă. Alături de colegii din Guvern – Adrian Câciu, ministrul Finanțelor, Marius Budăi, ministrul Muncii, Cătălin Predoiu, ministrul Justiției, Sebastian Burduja, ministrul Digitalizării, Mircea Adrudean, șeful cancelariei premierului, Secretarii de stat din celelalte ministere și reprezentanții Secretariatului General al Guvernului – am continuat discuțiile cu reprezentanții sindicatelor și patronatelor. Este foarte importantă această relație deschisă și transparentă pentru că doar așa putem transmite mesaje reale către angajații și antreprenorii din România.

Am discutat despre nivelul salariului minim și posibilitățile de creștere ale acestuia în situația actuală a crizei creșterii prețurilor la alimente, energie și combustibili. Criza energetică este resimțită în toate domeniile de activitate și a fost unul dintre subiectele de discuție cu sindicatele și patronatele”, a anunțat Gabriela Firea pe Facebook.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
28.6 ° C
29.4 °
26.1 °
53 %
2.1kmh
0 %
joi
29 °
vin
35 °
sâm
36 °
Dum
35 °
lun
35 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii