Gabriela Firea: „Au început deja pregătirile pentru anul electoral 2024”

Gabriela Firea: „Au început deja pregătirile pentru anul electoral 2024”

„Este nevoie de soluții pentru Capitală, iar doamnele care fac parte din OFSD București sunt pregătite cu proiecte pentru toți bucureștenii. Au început deja pregătirile pentru anul electoral 2024”, notează senatorul PSD Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook
„Femeile trebuie să se susțină între ele și să se înțeleagă, să se promoveze, să construiască împreună cu partenerii lor, bărbații, proiecte relevante pt comunitățile lor.
Am participat, ieri, la întâlnirea colegelor mele social-democrate din București împreună cu Paul Stănescu, secretarul general PSD, deputatele Rodica Nassar și Nicoleta Matilda Goleac, senatorul Adrian Streinu-Cercel, Petre Florin Manole, președintele PSD Sector 1, Ancuta Comanici, președinta OFSD București, președintele organizațiilor de femei din Capitală, consiliere generale și locale, doamne care lucrează în administrația publică, colege mai vechi, dar și noi.
Este nevoie de soluții pentru Capitală, iar doamnele care fac parte din OFSD București sunt pregătite cu proiecte pentru toți bucureștenii. Au început deja pregătirile pentru anul electoral 2024.
Femeile pun mult suflet în ceea ce fac și le simt mereu aproape pe toate colegele din București și din țară. Sfaturile și ideile primite de la femeile social-democrate sunt mereu utile și țin cont de ele în orice funcție publică pe care o ocup”, conchide Gabriela Firea.
+37

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
34.5 ° C
36 °
32.8 °
32 %
3.1kmh
0 %
lun
34 °
mar
33 °
mie
35 °
joi
38 °
vin
34 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii