Gabriela Firea, mesaj către clasa politică: „Trebuie acționat imediat”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea spune că e necesar ca țara să aibă un guvern cu puteri depline, votat de o majoritate. Mai mult, fostul primar al Capitalei mai e de părere că România trebuie guvernată de oameni profesioniști, ce pot să rezolve problemele românilor.

În postare Gabriela Firea a amintit de românii infectați cu COVID-19, care se luptă să supraviețuiască în unitățile medicale din țară. Ea a mai scris că e nevoie de medicamente anti-virale la preț accesibil tuturor românilor. Mai mult, spitalele să fie dotate corespunzător, pentru lupta cu pandemia. „Dotarea spitalelor cu tratamente pentru bolnavii cu forme COVID mai grave, măsuri pentru diminuarea facturilor la utilități, care îi împovăreazā pe toți românii, fie angajați sau angajatori”, a mai scris pe Facebook.

Senatoarea PSD e de părere că e nevoie de o majoritate în Parlament, pentru un guvern să fie votat și să scoată țara din criza politică și sanitară în care se află. Cu câteva zile în urmă, senatoarea PSD a scris, tot pe Facebook, mai multe motive de ce nu votează guvernul propus de ministrul desemnat Nicolae Ciucă. În text, Gabriela Firea a amintit că toate măsurile pe care guvernul minoritar PNL-UDMR le propun sărăcesc buzunarele românilor. Mai mult, agravează situația cricită în care se află o bună parte din populația României.

GDe asemenea, Gabriela Firea a precizat că nu poate să susțină un guvern minoritar ce nu a introdus cele 10 puncte ale social-democraților în programul de guvernare. Mai mult decât atât, Firea e de părere că măsurile luate de Cîțu măresc taxele și scad puterea de cumpărare a românilor.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer fragmentat
1.3 ° C
2.2 °
1 °
71 %
0.5kmh
75 %
mie
9 °
joi
10 °
vin
11 °
sâm
5 °
Dum
5 °

Opinii