Circulația rutieră va fi restricționată în weekend, în mai multe zone din Capitală

Circulația rutieră va fi restricționată în weekend, în mai multe zone din Capitală

„Simfonia Apei”, „Străzi Deschise”, „Femei pe Mătăsari”, „Cu bicicleta la mare” sunt doar câteva evenimente care au loc în acest weekend la București. Prin urmare, circulația rutieră va fi restricționată în weekend în mai multe zone din Capitală.

„Simfonia Apei” se desfășoară în perioada 19 mai – 1 octombrie, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în Piața Unirii – zona fântâni, între orele 20.30 – 22.30 în lunile mai și august, între orele 21.00 – 23.00 în lunile iunie și iulie și între orele 19.30 – 21.30 în lunile septembrie și octombrie.

În aceste intervale, se va restricționa traficul rutier, gradual, în funcție de numărul de persoane, pe Bd. Unirii, segmentul cuprins între Bd. Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței (zona fântâni).

„Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană” aduce restricții, în zilele de 27 și 28 mai 2023, pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Piața Victoriei și Splaiul Independenței, dar fără afectarea traficului rutier în intersecțiile din capetele segmentului restricționat.

În perioada 26 – 28 mai, se va organiza evenimentul cultural în cadrul implementării Proiectului „Femei pe Mătăsari” constând în concerte, prezentări de modă și spectacole de teatru, expoziții și ateliere de lucru, informează Brigada Rutieră.

Astfel, în perioada 26 mai, ora 16.00, până în data de 28 mai, ora 23.00, se va restricționa traficul rutier pe Str. Mătăsari, segmentul cuprins între Str. Matei Voievod și Bd. Pache Protopopescu, precum și pe străzile ce acced către Str. Mătăsari, în acest tronson.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.4 ° C
21 °
18.9 °
52 %
3.6kmh
0 %
mie
20 °
joi
26 °
vin
24 °
sâm
25 °
Dum
26 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii