Restricții de trafic în București: Pe lângă Calea Victoriei, în acest weekend, se închide și strada Zizin din Sectorul 3

Restricții de trafic în București: Pe lângă Calea Victoriei, în acest weekend, se închide și strada Zizin din Sectorul 3

În acest final de săptămână bucureștenii sunt așteptați la o nouă ediția a evenimentului urban „Străzi deschise, București”, însă, așa cum ne-am obișnuit deja, acesta vine cu restricții de trafic în Capitală.

În zilele de sâmbătă și duminică oamenii sunt așteptați să se plimbe pe arterele din oraș ce sunt închide în contextul desfășurării evenimentului „Străzi deschise, București – Promenadă urbană”. Având în vedere acest lucru, șoferii trebuie să țină cont de restricțiile de circulație din acest weekend, potrvit b365.ro.

Acestea au fost instituite de către Brigada Rutieră București, pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului și siguranța participanților. Astfel că, mașinile nu vor putea trece pe:

Calea Victoriei

În zilele de 18-19 mai, această arteră din centrul Capitalei va fi închisă între Bulevardul Dacia – Splaiul Independenței. Cu toate astea, circulația în intersecții nu va fi afectată. Astfel, Calea Victoriei va putea fi traversată pe:

  • Bulevardul Dacia,
  • Strada Știrbei Vodă,
  • Strada Ion Câmpineanu,
  • Bulevardul Regina Elisabeta.

De asemenea, pentru a asigura siguranța oamenilor, pe arterele pe care nu circulă mașini se închid și pistele de biciclete. Urmează să fie deviată și circulația pentru anumite linii ale STB, însă fără afectarea călătorilor.

În weekendurile în care are loc „Străzi deschise”, circulația se reia pe Calea Victoriei, pe timp de noapte (sâmbătă spre duminică), începând de la ora 23:00. Mașinile pot circula pe arteră până la ora 09:00.

Strada Zizin din Sectorul 3

Începând din data de 18 mai, ora 07:00 – până luni, 20 mai 02:00, traficul va fi închis pe strada Zizin din S3, pe segmentul cuprins între Strada Foișorului și Strada Brândușelor.

Astfel că, șoferii nu vor putea circula deloc pe această arteră din Capitală, fiind nevoiți să o ocolească în acest final de săptămână.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
31.1 ° C
31.1 °
28.9 °
33 %
1.5kmh
0 %
lun
31 °
mar
33 °
mie
35 °
joi
38 °
vin
34 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii