A noua campanie de donare de sânge din proiectul „Împreună dăruim viață”, la Voluntari

A noua campanie de donare de sânge din proiectul „Împreună dăruim viață”, la Voluntari

Pe 27 mai, Direcția de Asistență Socială Voluntari organizează o nouă campanie de donare de sânge în cadrul proiectului „Împreună dăruim viață”, inițiat la începutul anului 2019. Este a noua campanie de la debutul proiectului care promovează cu succes responsabilitatea socială în rândul cetățenilor și contribuie la sporirea rezervelor de sânge gestionate de centrele de transfuzii.

„Colegii mei, cetățenii orașului Voluntari și persoanele care tranzitează localitatea noastră, care participă periodic la campaniile de donare de sânge, oferă un exemplu de altruism, spirit civic și compasiune față de semeni prin acest gest profund uman care salvează vieți”, a declarat în acest context primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele. „Împreună dezvoltăm obiceiuri bune care vin în sprijinul oamenilor aflați în nevoie și promovăm responsabilitatea socială atât de necesară pentru dezvoltarea unei comunități unite și implicate”, a adăugat edilul.

Publicul larg trebuie să știe că pentru o cât mai eficientă organizare, donarea se face în baza unei programări. Astfel, persoanele care pot și doresc să doneze sânge trebuie să ia legătura cu reprezentanții Direcției de Asistență Socială Voluntari pentru a stabili împreună intervalul orar în care se vor prezenta la donare. Pentru programări, este pus la dispoziție numărul de telefon 0756 722 897. Donarea de sânge va avea loc pe 27 mai, între orele 8:30 și 12, în incinta Spitalului Orășenesc Voluntari.

Foto: Facebook Florentin Pandele

Partidul Social Democrat – filiala Ilfov , MFC 21240002

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
34.5 ° C
36 °
32.8 °
32 %
3.1kmh
0 %
lun
34 °
mar
33 °
mie
35 °
joi
38 °
vin
34 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii