Gabriela Firea: #Cumpără românește înseamnă un pic mai bine pentru fiecare dintre noi!

Gabriela Firea: #Cumpără românește înseamnă un pic mai bine pentru fiecare dintre noi!

„Să cumperi românește nu este doar un act de patriotism, ci și un sprijin pentru locuri de muncă în România și dezvoltarea economiei românești. Iar asta conduce la creșterea nivelului de trai pentru fiecare cetățean”, notează Gabriela Firea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Nu m-am ferit să promovez public produsele autohtone pe care le folosesc chiar zilnic. Ceaiurile, fructele, legumele și produsele lactate românești sunt nelipsite din casa noastră. Prefer oricând cremele și produsele cosmetice românești, așa cum port cu mândrie hainele produse în fabricile noastre”, mai spune prim-vicepreședintele PSD.

„Mereu una dintre prioritățile guvernelor social-democrate a fost susținerea economiei naționale, a produselor fabricate în România, a producătorilor români. Produsele românești sunt de calitate, sunt sănătoase, sunt durabile! #CumpărăRomânește este un crez, nu un simplu slogan. Producătorii români trebuie promovați, sprijiniți și susținuți. Fiecare dintre noi o putem face în familie, în propriul cerc de prieteni”, îndeamnă Gabriela Firea.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
16.3 ° C
17.7 °
13 °
55 %
2.1kmh
0 %
sâm
24 °
Dum
26 °
lun
29 °
mar
28 °
mie
17 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii