Sorin Grindeanu: „A fost desemnat constructorul pentru ultimele două tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focșani (A7)”

Sorin Grindeanu: „A fost desemnat constructorul pentru ultimele două tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focșani (A7)”

„A fost desemnat constructorul pentru ultimele două tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focșani (A7). În 10 zile, pot fi demarate procedurile de semnare a contractelor, dacă rezultatul licitației nu va fi contestat.

Câștigătorul desemnat astăzi pentru tronsoanele 2 și 3 (66,9 km) ale Autostrăzii Buzău-Focșani este același constructor român care a semnat contractele pentru tronsoanele 1 și 4 ale aceleiași autostrăzi, în urmă cu două săptămâni”, transmite Sorin Grindeanu pe Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹El precizează că tronsonul 2 (Vadu Pașii-Râmnicu Sărat) are o lungime de 30,8 km și o valoare de 1,31 miliarde de lei (fără TVA), iar tronsonul 3 (Râmnicu Sărat-Mândrești Munteni) are o lungime de 36,1 km și o valoare de 1,46 miliarde de lei (fără TVA).

Pentru tronsonul 3 este prevăzută în contract inclusiv construcție a 18 poduri și a unui pasaj, printre care se numără Podul peste DJ 205R și peste râul Râmna. Toate cele 4 tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focșani (Secțiune a A7) vor avea o lungime însumată de 82,44 km și vor realiza efectiv prima legătură rutieră de mare viteză dintre Muntenia și Moldova”, încheie ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
24.3 ° C
24.9 °
22.8 °
68 %
2.6kmh
0 %
sâm
37 °
Dum
38 °
lun
36 °
mar
34 °
mie
30 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii