Brad Pitt este cel mai iubit voluntar dintr-un cartier sărac din Los Angeles

Brad Pitt este cel mai iubit voluntar dintr-un cartier sărac din Los Angeles

Brad Pitt a mai câștigat un premiu anul acesta. Actorul a devenit cel mai iubit voluntar pentru locuitorii unui cartier sărac din Los Angeles. Acesta le-a întins o mână de ajutor oamenilor loviți de pandemie. A împărțit alimente familiilor defavorizate și, mai presus de orice, a împărțit zâmbete pe zeci de chipuri abătute. Gestul său a făcut înconjurul lumii și a stârnit valuri de reacții.

Îmbrăcat simplu și cu mască de protecție, Brad Pitt s-a alăturat voluntarior care ajută familiile sărace. Actorul a împărțit cutii pline cu legume și fructe oamenilor care stăteau la rând. Brad Pitt nu s-a dat în lături nici când oamenii au vrut să se fotogafieze cu celebrul actor. Mai mult de atât, actorul a condus chiar el camionul cu alimente. Oamenii s-au arătat impresionați de gestul său. Au spus că acesta nu s-a comportat ca o vedetă de la Hollywood și a demonstrat că îi pasă cu adevărat de comunitate.

Acesta a început să facă voluntariat în vară. De atunci și până acum, a revenit în cartierul sărac din Los Angeles de zeci de ori, chiar dacă nu trece prin cea mai ușoară etapă din viața sa. Se judecă în instanță cu fosta soție, Angelina Jolie, pentru custodia celor șase copii. Brad Pitt a câștigat anul acesta premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, în filmul Once Upon a Time în Hollywood.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.1 ° C
11.6 °
10 °
86 %
2.6kmh
0 %
sâm
22 °
Dum
25 °
lun
22 °
mar
22 °
mie
22 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii