Israelul relaxează măsurile de restricție, liber la restaurante și baruri

Israelul relaxează măsurile de restricție, liber la restaurante și baruri

Cu o campanie de vaccinare anti-COVID model pentru întreaga planetă, Israelul a renunțat la o serie de măsuri luate în contextul pandemiei. Restaurantele și barurile primesc din nou clienți, însă doar pe cei vaccinați. Autoritățile speră ca în câteva săptămâni să vaccienze toată populația țării și să ridice restricțiile în totalitate.

Oameni din Israel au petrecut ca în vremurile bune în prima zi în care s-au redeschis restaurantele în toată ţara. Unele dintre restricţii erau în vigoare de şase luni. Însă există și reguli. Nu oricine poate merge să mănânce în oraș sau să stea la masă cu prietenii.

Mii de oameni au luat cu asalt restaurantele, terasele și barurile supă luni de zile în care au fost nevoiți să stea în carantină.

În Israel, până acum, mai bine de jumătate din populaţie a fost inoculată cu o primă doză de ser anti-COVID. Printre primii clienți care au ieșit să ia masa în oraș a fost și premierul țării.

De la începutul pandemiei Israelul a raportat 800 de mii de cazuri de infectări și aproape 6 mii de decese. În continuare, campania de vaccinare se derulează într-un ritm alert, peste 60 la sută din populația țării a fost vaccinată anti-Covid.

 

 

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
6.9 ° C
8.8 °
5 °
88 %
4.1kmh
20 %
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
16 °
mar
14 °
mie
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii