Marcel Ciolacu, vizită în SUA, în perioada 2-7 decembrie

Marcel Ciolacu, vizită în SUA, în perioada 2-7 decembrie

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, se va afla în vizită în Statele Unite ale Americii, în perioada 2 – 7 decembrie, potrivit G4Media, care citează surse politice. Premierul va discuta, printre alții, cu Lloyd Austin, secretarul Apărării, cu Antony Blinken, secretarul de stat, și cu Jennifer Granholm, secretarul pentru Energie.

Luni, el va depune o coroană la Cimitirul Eroilor Arlington din Washington, apoi va avea întrevederi cu cei trei secretari americani.

Marți, premierul va discuta cu reprezentanții companiei Lockheed Martin și cu conducerea Comitetului pentru forțe armate din Camera Reprezentanților, copreședinții Mike Rogers și Adam Smith. De asemenea, Marcel Ciolacu are programate discuții cu co-președinții Comitetului pentru relații externe din Senatul SUA, senatorii Ben Cardion și James Risch. Tot marți, Ciolacu va avea o întrevedere cu reprezentanții companiei Google și conducerea United States Energy Association (USEA).

Premierul Marcel Ciolacu ar fi trebuit să aibă o întrevedere și cu vicepreședinta SUA, Kamala Harris, numai că aceasta va participa până la urmă la conferința ONU privind schimbările climatice de la Dubai.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.6 ° C
21.2 °
20.5 °
39 %
4.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii