fbpx

Vladimir Putin și-a arătat și el mușchii într-o piscină înghețată

Vladimir Putin și-a arătat și el mușchii într-o piscină înghețată

După ce liderii europeni și-au arătat mușchii la vaccinare, Vladimir Putin a făcut baie într-o piscină înghețată. Președintele rus a marcat, astfel, un obicei tradiţional, Boboteaza pe rit vechi ortodox. Liderul de la Kremlin a intrat…la apă chiar dacă afară era un ger cumplit. Momentul a fost înregistrat și postat pe twitter, unde a stârnit valuri de reacții.

Echipat corespunzător, Vladimir Putin intră într-o piscină sub formă de cruce. În față are…tot o cruce…de gheață. Liderul de la Kremlin se scufundă, de trei ori. Tot de atâtea ori face semnul crucii, așa cum cere tradiția ortodoxă. Termometrul arăta minus 18 grade celsius.

Vladimir Putin a marcat astfel Boboteaza pe rit vechi. Este un obicei pe care îi urmează, cu sfințenie, de câțiva ani. De această dată, sărbătoarea a coincis și cu o scădere considerabilă a temperaturii. Kremlinul susţine însă că preşedintele rus nu are nicio problemă de sănătate.

Înregistrarea video vine după ce imaginile cu mai mulți lideri europeni care s-au vaccinat împotriva COVID-19 au devenit virale. Un exemplu este cel al premierului grec, care și-a deschis cămașa și a rămas la bustul gol când i-a fost administrată cea de-a doua doză de vaccin.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
12.6 ° C
12.8 °
11.1 °
80 %
2.6kmh
0 %
lun
13 °
mar
19 °
mie
20 °
joi
21 °
vin
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii