fbpx

Horoscopul lunii iulie 2022

Horoscopul lunii iulie 2022

Horoscopul lunii iulie 2022 realizat de Kudika ne aduce multe vești bune. Astrele ne oferă noroc și ne ajută să deschidem uși la care băteam de multă vreme. Este important să fim atenți la emoțiile noastre, la modul în care comunicăm cu ceilalți, dar și la evoluția noastră spirituală. 

Nu uitați: Horoscopul zilnic al Kudika iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Vă invităm să descoperiți ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, pe luna iunie 2022. Vă amintim că Zodia Racului a început pe 22 iunie și se încheie pe 22 iulie, iar din 23 iulie începe Zodia Leului, care se încheie pe 22 august.

Descoperiți horoscopul lunii iulie 2022 pentru fiecare zodie în parte:

Zodia Berbec

Luna Iulie 2022 se anunță a fi o perioadă minunată pentru nativii Berbec.

Aceștia vor ști să se bucure de viață, să găsească plăcerea în tot ceea ce fac, să comunice excelent cu cei din jur și să se bucure de oportunitățile care le apar în cale.

Au succes social, pot aborda chiar și persoane la care, poate în alte circumstanțe ar fi ajuns foarte greu. Au curajul să deschidă uși, să vorbească, iar astrele îi înzestrează cu talent în a îmbina cuvintele. Sunt carismatici, vor ieși ușor în evidență și vor avea succes, oriunde vor merge.

În plus, vor ști să găsească timp și pentru ei și să se bucure de mici concedii, mici escapade din viața cotidiană.

Zodia Taur

Luna iulie 2022 este simțită ca o perioadă eliberatoare pentru nativii Taur. Aceștia vor avea puterea să se detașeze de grijile cotidiene, de frustrările adunate în timp și se vor bucura pur și simplu de viață, de calitățile și oportunitățile pe care le au.

Vor privi lumea ca prin niște ochelari roz, care îi ajută să vadă mai întâi tot ceea ce este mai bun și mai frumos în jurul lor. De asemenea, se vor uita în interiorul lor privind minunile care zac acolo, așadar vor începe să se ocupe mai mult de plăcerile lor, de corpul lor, de viața lor spirituală.Vor da frâu liber intuiției și totodată își vor dezvolta hobby-urile, la care renunțaseră de mult.

Unii vor picta, alții vor crea, alții vor înota sau se vor plimba în natură, după propriile plăceri.

Cei din jur îi vor privi cu admirație, căci Taurii devin un exemplu extraordinar de cum îți poți trăi viața cu mulțumire și bucurie.

Zodia Gemeni

Pentru nativii Gemeni, luna iulie 2022 este una a iubirii și a strălucirii.

Mai mult decât atât, relațiile lor de dragoste se vor îmbunătăți considerabil. Vor ști să își suprindă persoana iubită și să readucă armonia în cuplu.

Cei singuri au șanse foarte mari să își întâlnească sulfetul pereche, așadar este bine să se uite atent în jur, căci jumătatea este pe undeva prin preajmă.

Zodia Rac

În luna iulie 2022, nativii Rac se vor simți ca și când ar fi primit baterii noi și mult mai puternice.

Vor avea foarte multă energie și nu doar psihică, ci și fizică, așadar să nu ne mirăm dacă vom găsi Racii în majoritatea activităților sportive la care participăm, căci vor avea poftă de efort fizic, de întreținere corporală și răsfăț.

În plus, Racii vor avea o poftă avidă de cunoaștere. Poate vor urma un curs, vor învăța o limbă străină sau pur și simplu se vor perfecționa într-un domeniul la care visau de multă vreme. Poate fi vorba chiar și de un hobby.

Tot în această perioadă vor fi neliniștiți și dornici să descarce adrenalină. Poate vor plănui un concediu mai neobișnuit sau vor avea curajul să încerce lucruri noi, în fața cărora ar fi fost reticenți în altă perioadă. Pot să apară schimbări în bine și la locul de muncă, unde Racii au multe idei bune și o efervescență mobilizatoare și pentru cei din jur.

Zodia Leu

„Hakuna matata” este deviza nativilor Leu în Iulie 2022, când pur și simplu refuză să își mai facă griji pentru ceva, vor lasă viața să curgă și vor încerca să se bucure de tot ceea ce este bun și frumos în aceasta.

Calmul îi curpinde, iar ritmul lor va fi mult mai concentat cu cel al Universului, astfel că întreag lor vibrație se ridică și vor fi intuitivi, înțelepți, calmi și calculați. Nu se vor mai grăbi să acționeze, nu vor mai vâna rezultate, ci pur și simplu se vor bucura de viață, de cei dragi de lângă ei, de concedii și natură. Este o perioadă de reîncărcare energetică, reconectare cu sine și de regenerare fizică, dar și spirituală.

Așadar, putem concluziona că luna iulie este ca o frână din haosul cotidian și ca o pauză binemeritată, cu efecte pozitive asupra calității vieții, dar și asupra sănătății și vieții sociale pentru nativul Leu.

Zodia Fecioară

Nativii Fecioară primesc o energie astrală debordantă în iulie 2022, motiv pentru care le va fi greu să o consume.

Așadar, vor avea poftă să facă foarte multe lucruri, să se implice în multe activități, însă pentru cei din jur totul ar părea dificil de suportat, pentru că aceștia nu vor reuși să urmeze ritmul alert al nativilor Fecioară.

Tocmai de aceea este posibil ca Fecioarele să aibă falsa senzație că cei din jur nu se implică suficient, că pot fi nepăsători sau se pot simți dați la o prate. Aceste senzații nu sunt reale, pur și simplu cei din jurul lor, indiferent dacă sunt prieteni, parteneri de afaceri sau familie, pur și simplu nu reușesc să se adapteze vitezei pe care o prezintă nativii Fecioară.

Zodia Balanță

Nativii Balanță se vor bucura de o lună relaxantă și norocoasă. Balanțele vor avea parte de multe vești bune, iar banii și alte împliniri vor veni ușor, fără efort, ca și când li se cuvine totul. Tocmai de aceea susținem că astrele le vor aduce noroc, iar acești nativi trebuie doar să se gândească la ceea ce își doresc cu adevărat.

Balanțele se vor ocupa de propria persoană, se vor răsfăța, se vor întâlni cu prieteni vechi, își vor lua zile de concediu în care se vor relaxa cu adevărat.

De asemenea, Balanțele vor fi mai atente la beneficiile pe care mișcarea și sportul în general le pot aduce. Așadar vor începe să facă mișcare, poate vor înota, vor alege bicicletă sau se vor înscrie de cursuri de Yoga ori pilates. Indiferent de forma de mișcare pe care o vor alege, se vor bucura din plin de beneficiile pe care sportul le aduce.

Zodia Scorpion

Nativii Scoprion vor avea parte de o perioadă imprevizibilă în iulie 2022, care totodată promite foarte multe schimbări.

Nativii Scorpion traversează, de fapt, o perioadă de remodelare a sinelui și a vieții în general, iar în această lună astrele îi forțează practic să facă un pas înainte. Așadar chiar dacă nativii Scorpion se vor simți uneori că într-o situație de criză, totuși doar așa vor reuși să își depășească blocajele și să meargă mai departe către scopurile lor în viață.

Așadar, pe cât este de intensă și imprevizibilă această lună, putem spune chiar și stresantă, pe atât este de plină de rezultate. La finalul lunii, Scoprionii se pot simți deja ca alte persoane, cu noi perspective, cu noi achiziții materiale și spirituale.

Aceste schimbări pot atinge și planul sentimental, Scorpionii își pot găsi jumătatea sau vor lua decizii foarte importante în cuplu, cu ecou pe termen lung.

Zodia Săgetător

Luna iulie 2022 se anunță a fi foarte dinamică pentru nativii Săgetător. Aceștia vor avea multe provocări în zona muncii, însă totodată vor avea ocazia să se implice în activități noi, să își ajute familia sau pur și simplu să se delecteze cu munci care le fac plăcere, cum ar fi grădinăritul.

Vor ști să îmbine utilul cu plăcutul și la finalul lunii, trăgând linie, vor constata că au destul de multe realizări. În familie sau în cuplu este posibil să aibă o serie de conflicte, însă vor reuși să lămurească lucrurile și să își expună într-o moanieră constructivă nevoile.

Este bine să se intereseze de sănătatea lor, în special cea psihică, pentru că stresul le poate dăuna. Activitățile relaxante, chiar daca implică și muncă, sunt binevenite pentru ei, cum ar fi grădinăritul, realizarea unor activități în gospodărie, pescuitul etc.

Zodia Capricorn

Nativii Capricorn sunt puși în fața acelor situații de care au fugit de ceva vreme. De data acestea ies toate la suprafață, se acutizează și necesită atenție și rezolvare din partea Capricornilor.

Desigur că la finalul lunii acești nativi se vor simți mai ușori, căci au rezolvat o serie dintre problemele vechi, însă dacă privim parcursul lunii, putem spune că acești nativi vor avea parte de tensiuni, de forfotă interioară, stres, griji și tot felul de emoții.

Așadar, chiar dacă este o lună benefică din punct de vedere al reușitelor, totuși luna iulie este efervescentă și tensionată pentru acești nativi.

Recomandările noastre sunt ca aceștia să încerce să își păstreze calmul, să nu amâne și să delege activități și responsabilități pe cât posibil.

Zodia Vărsător

Luna iulie este plină de romantism și energie pentru nativii Vărsător, astfel că aceștia vor avea parte de tot felul de experiențe, poate noi, însă care, în esență, le vor face plăcere și le vor aduce rezultate dorite în viață.

Pot participa la reamenajari, la muncă de voluntariat, pot ieși cu prietenii în excursii la munte, se pot înscrie la o sală, în tot cazul cert este că toate aceste activități vor necesita efort fizic. Mișcarea le va face bine, indiferent de cât de stresante sunt situațiile prin care trec, iar la finalul acestei luni corpul lor va fi mai liber de stres și mai tonifiat totodată.

Este însă o lună imprevizibilă, în care Varsatorii se vor concentra pe reușite mici, vor avea un plan, o tactică și vor merge pas cu pas înainte, căci sunt grăbiți să rezolve anumite aspecte din viața lor. În plan sentimental, se dovedesc a fi romantici și deschiși în a petrece timp frumos alături de persoana iubită. Cu toate acestea, pot fi percepuți ca fiind foarte agitați, căci într-adevăr ritmul Vărsătorilor în această lună va fi foarte alert.

Zodia Pești

În iulie 2022, nativii Pești se dovedesc a fi deosebit de sensibili, luând personal aproape orice. Tocmai de aceea pot interpreta exagerat sau negativ problemele altora și se vor trezi că acționează într-un mod atât de impulsiv, încât și ei sunt uimiți de propriile lor reacții.

Își pierd ușor calmul și fac din țânțar armăsar, așadar pot avea multe certuri și conflicte din motive minore.

Aliatul lor de nădejde rămâne sportul, motiv pentru care sfatul nostru este să încerce să facă mișcare cu orice ocazie. De exemplu, dacă nu reușesc să se înscrie la o sală sau într-un program sportiv organizat, să evite să ia liftul, să meargă mai mult pe jos și mai puțin cu mașină, să se apuce de reparații prin casă și de alte activități care implică muncă fizică.

Se pare că doar mișcarea îi ajută să elime stresul și să își mențină calmul. Unde mai punem la socoteală că mișcarea este sănătoasă și le aduce multe beneficii în acest sens.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie ușoară
23.7 ° C
24.9 °
22 °
66 %
0.5kmh
0 %
Dum
32 °
lun
31 °
mar
35 °
mie
36 °
joi
28 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii