După ce criterii aleg românii locuințe

După ce criterii aleg românii locuințe

Cele mai importante caracteristici atunci când cumpărăm o locuință sunt confortul, localizarea cât mai apropiată de mijloacele de transport și binențeles magazinele de proximitate. Însă sunt puțini cei care atunci când se hotărăsc să-și cumpere o casă, iau în calcul și posibilele evenimente în care un incendiu, o inundație sau chiar un cutremur pot afecta grav valoarea proprietății pe care urmează să o cumpere. 

În România cele mai căutate locuințe sunt cele care vizează zona în care casa este localizată cat mai aproape de proximitatea mijloacelor de transport dar și a magazinelor. Locul doi îl ocupă comunitatea, vecinii reprezintă un factor foarte important iar mai nou, din cauza pandemiei cu noul coronavirus, la mare căutare sunt casele cât mai spațioase.

Oamenii se orientează în această perioadă la locuințe care au acces la verdeață și spațiu locuibil foarte mare, tocmai din motivul în care izolarea sau carantina au constituit o adevărată problemă pentru majoritate.

Pe de altă parte însă, specialiștii în domeniul imobiliar sugerează că înainte de orice achiziție trebuie să fie aduse la cunoștință tocmai detaliile care fac diferența. Spre exemplu, anul construirii imobilului respectiv poate să conteze foarte mult în momentul unui cutremur. Vechimea instalațiilor este considerată la fel de importantă dar și anul ultimelor renovări.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie de intensitate mică
15 ° C
16.1 °
13.8 °
88 %
5.1kmh
75 %
mie
14 °
joi
10 °
vin
14 °
sâm
16 °
Dum
17 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii