Începe #TotulPentruCasaTa – ghidul digital al stilurilor de construcție și design interior

Începe #TotulPentruCasaTa – ghidul digital al stilurilor de construcție și design interior

În perioada 8 – 11 aprilie se desfășoară #TotulPentruCasaTa – evenimentul care aduce în prim plan latura digitală a stilurilor de construcție, amenajare și echipare a oricărui tip de locuință.

#TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO și reunește firme cunoscute din industria home&deco care prezintă cele mai noi produse și tehnologii apărute în acest sector.

În platforma #TotulPentruCasaTa vizitatorul are ocazia să descopere elementele care aduc un plus de armonie în stilul de amenajare, să se consulte cu specialiști din domeniu și să achiziționeze materiale, produse și accesorii la prețuri speciale.

În plus, manifestarea online se adresează și componentei B2B, companiile având acces la cei mai buni furnizori din domeniu și posibilitatea de a încheia parteneriate de succes și pe termen lung.

Astfel, cei care sunt în căutare de utilaje industriale şi echipamente de șantier, sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare sau exterioare, instalații și echipamente sanitare, au nevoie de servicii de proiectare, consultanţă și design sau vor sfaturi utile despre utilizarea corectă a materialelor și culorilor, precum și despre alegerea accesoriilor ideale pentru fiecare spațiu amenajat, sunt invitați la #TotulPentruCasaTa.

ACCESUL este GRATUIT și se face pe baza înregistrării în platforma digitală.

#TotulPentruCasaTa promovează ideea de sustenabilitate în construcții și recomandă amenajările care reduc riscurile de mediu, au o eficiență energetică și asigură confortul prin soluții smart.

În cadrul evenimentului, ROMEXPO – în parteneriat cu #Better și Asociația Generală a Frigotehniștilor din România, organizează și o serie de sesiuni live adaptate contextului actual:

  • Conferința #reConstruim, pe teme precum: legislația în construcții, riscurile și controlul preventiv, educația pentru mediul construit, impactul financiar;
  • Simpozion Tehnico – Științific Romtherm, pe teme precum: soluții frigorifice, provocările energetice ale noilor tehnologii, soluții moderne și inteligente de măsurare;

#TotulPentruCasaTa redă experiența târgurilor Construct Ambient Expo, Romtherm și Mobila Expo în mediul online. Platforma permite participanților să se conecteze cu expozanții și partenerii prin chat sau video call și oferă conținut digital de interes atât pentru reprezentanții industriei home&deco, cât și pentru publicul larg. Evenimentul se desfășoară pe  www.virtual.totulpentrucasata.ro.

 Program de vizitare

8 – 11 aprilie 2021, interval orar 10:00 – 18:00

 Transformăm fiecare „casă” în „acasă” la #TotulPentruCasaTa! Până atunci rămânem conectați pe conturile noastre de Facebook și Instagram.

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

 

 

 

 

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
26.1 ° C
26.2 °
26 °
61 %
2.1kmh
20 %
vin
37 °
sâm
38 °
Dum
39 °
lun
36 °
mar
31 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii