Tendințele modei din noul an. 2021 este cel mai colorat an

Tendințele modei din noul an. 2021 este cel mai colorat an

Culorile la modă în 2021 sunt supuse influenței naturaleții, care este în armonie cu ultimele tendințe.  

Culorile anului 2021 vor încânta prin prospețimea nuanțelor de verde, luminozitatea tonului galben și moderarea paletei maro. O culoare la modă este și cea a portocalelor coapte, precum și galbenul însorit.

Culorile prea captivante și intruzive vor face deja parte din trecut, dând loc nuanțelor pe care le găsim în fiecare zi în mediul înconjurător. Tendințele coloristice ale anului includ și  nuanțe precum roșu, roz, violet. Cu toate acestea, aceste variații de culoare vor fi mai calme și restricționate. Dacă doriți să știți ce culoare la modă va obține prioritate, atunci acordați atenție nuanței burgund. Noblețea și rafinamentul acestei culori încântă, plus că posedă abilitatea de a modela nuanțele vestimentației.

Indiferent de cum se schimbă tendințele modei, alb-negrul sunt, fără îndoială, culorile la modă din 2021, ca și în anii precedenți și dintotdeauna. Deoarece hainele din această paletă sunt atemporale.

Culoarea roșie, precum și alb-negru pot fi atribuite clasicului. Cu toate acestea, cu nuanțe de roșu trebuie să fii atent. În seturile elegante, este mai bine să-l utilizați pentru a crea accente de succes.De exemplu, puteți alege o geantă, eșarfă, pălărie, mănuși, pantofi roșii. Dar, potrivit specialiștilor, numai cele mai încrezătoare femei își pot permite să poarte o rochie roșie, de exemplu. Paleta de culori la modă din sezonul primăvară-vară 2020 a fost influențată de către Emilio Pucci, Christian Siriano, Lacoste, Sportmax, Michael Kors și alții.

Pe lângă culorile paletei enumerate mai sus, culorile la modă, cum ar fi albastru închis, albastru deschis, care accentuează lejeritatea imaginii și se concentrează pe notele de eleganță și sofisticare ale kit-ului de modă, vor fi relevante în sezonul toamnă-iarnă 2021.

Dacă doriți să vă creați un aspect original, luați în considerare culorile la modă din 2021 și fiți impecabili, naturali și originali, precum natura în sine.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.1 ° C
11.6 °
10 °
86 %
2.6kmh
0 %
sâm
22 °
Dum
25 °
lun
22 °
mar
22 °
mie
22 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii