Gabriela Firea, interviu pentru DC News: „Nicușor Dan se plânge mai mult decât m-am plâns eu, deși eu am avut condiții mai vitrege”

Gabriela Firea, interviu pentru DC News: „Nicușor Dan se plânge mai mult decât m-am plâns eu, deși eu am avut condiții mai vitrege”

Candidatul PSD la Primăria Generală, Gabriela Firea, spune că „Nicușor Dan se plânge mai mult decât m-am plâns eu, deși eu am avut condiții mai vitrege”. Ea compară situația ei și a actualului edil al Capitalei cu meciurile dintre „Steaua și Dinamo”.

„Mi-aș dori ca în aceste două săptămâni oamenii să fi înțeles situația, să fie acum atenți la ceea ce spunem în campania electorală, ce am făcut, ce putem să facem, proiecte realizabile, nu fantasmagorii sau nu scuze că n-am avut bani, că n-am putut, că nu știu cine m-a blocat. Nimeni nu a avut condiții mai bune.

Este ca și cum pentru că ați menționat Steaua-Rapid la fotbal, una dintre echipe pierde și spune că a plouat și terenul nu era propice, de parcă cealaltă echipă care a câștigat nu avea același teren. Așa se întâmplă și cu noi doi: eu și cu actualul primar. Eu am avut aceleași condiții, ba mai vitrege, că am avut jumătate din bugetul său, dar el se plânge mai mult decât m-am plâns eu, având și bani mai mulți.

Deci suntem exact ca Steaua și Dinamo. Acuma, să vedem cine va câștiga. Sper ca oamenii să-și aducă aminte, în primul rând, ce am făcut, să mă analizeze și ca persoană, ca putere de muncă, capacitate de a mă implica, capacitatea de a comunica și de a avea echipă cu colegii mei de la Sectoare, cu reprezentanții din Guvern, cu ministerele de linie. Apropo, domnul ministru al Transporturilor ne-a asigurat, ca și premierul Marcel Ciolacu, de tot sprijinul”, a declarat Gabriela Firea, într-un interviu pentru DC News.

Gabriela Firea a continuat și a precizat că Nicușor Dan „are câteva proiecte prin PNNR, deci prin Guvern, dar nu l-a interesat să meargă să bată la uși”, pentru a susține dezvoltarea Bucureștiului.

Urmăriți interviul aici:

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
27.1 ° C
28 °
25.1 °
40 %
1.5kmh
0 %
sâm
27 °
Dum
31 °
lun
33 °
mar
33 °
mie
36 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii