Gabriela Firea: „Știu ce am de făcut din a doua zi când ajung în Primărie, nu trebuie să mă calific la locul de muncă și nici nu voi avea un ritm de lucru al actualului primar, care are un ritm de melc în administrație”

Gabriela Firea: „Știu ce am de făcut din a doua zi când ajung în Primărie, nu trebuie să mă calific la locul de muncă și nici nu voi avea un ritm de lucru al actualului primar, care are un ritm de melc în administrație”

Gabriela Firea, candidata PSD pentru Primăria Capitalei, l-a criticat pe Nicușor Dan (în emisiunea Politica zilei, cu Ioana Constantin, pe B1 TV) despre care a spus că s-a folosit în campanie de numele unui mare specialist în fluidizarea traficului dar ulterior când a ajuns primar nu l-a mai preocupat această problemă.

“Am văzut și dezbaterea matematică vs usturoi. Nu! Eu văd altfel, eu văd oameni care sunt capabili să fie manageri, să conducă echipe, să formeze echipe să le conducă, să apeleze la specialiști atunci când nu știu să rezolve o problemă, nu să folosească specialiștii în campanie, de exemplu nume mari, cum a folosit din păcate domnul Dan, numele unui mare specialist în fluidizarea traficului, nu l-a mai contactat după campanie.
Atunci când promitem mult în campanie și nu faci nici 30% din ceea ce promiți îi dezamăgești pe cetățeni. Toți avem o problemă. De vreme ce bucureștenii au fost și sunt atât de dezamăgiți acum tind să nu mai creadă pe nimeni. Aici cred că intervine rolul meu să le aduc aminte bucureștenilor ce am făcut patru ani de zile, în ciuda campaniei negative”, a spus Gabriela Firea.

De asemenea, tot în emisiunea de pe B1 TV, Gabriela Firea a explicat motivul pentru care a acceptat să intre în cursa electorală, deși inițial coaliția a decis să susțină candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu.

Gabriela Firea a precizat că și-ar fi dorit să fi rămas candidatul definitiv al PSD după primul anunț și a precizat că este conștientă că intrarea sa în campanie cu aproape o lună înainte de alegeri a creat confuzii în rândul bucureștenilor:

„Și eu mi-aș fi dorit să fiu candidat rămas permanent și definitiv după primul anunț și să nu existe această perioadă în care sunt convinsă că bucureștenii au suferit anumite confuzii, pe cine este bine să voteze, ce oferă acei candidați, cine sunt cei care îi susțin, ce majoritate se poate realiza în Consiliul General, ce suport vor avea acei candidați din partea Guvernului. Eu cred că în țară, în general, dar mai ales în Capitală oamenii sunt foarte bine informați, au un anumit standard de viață, au așteptări, s-au făcut promisiuni mari, foarte mari, standardul politic și administrativ s-a ridicat foarte mult în anterioara campanie electorală și atunci e normal prin comparație bucureștenii să vadă că nu s-au realizat cele promise acum trei ani și jumătate și să aibă așteptări mari”.
Gabriela Firea a mai precizat că nu avea cum să refuze propunerea de a candida din partea PSD pentru alegerile pentru Primăria Capitalei, în urma ședinței coaliției în care au fost testate și alte variante de candidaturi:
Gabriela Firea: „Știu ce am greșit, știu ce greșeli nu aș mai repeta, știu ce am de făcut din a doua zi când ajung în Primărie, nu trebuie să mă calific la locul de muncă și nici nu voi avea un ritm de lucru al actualului primar care are un ritm de melc în administrație”.
Întrebată despre scenariul unei înțelegeri între Marcel Ciolacu și Cristian Popescu Piedone privind alegerile pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea a răspuns: „Dacă există, eu nu știu de ea și nu cred că există o astfel de înțelegere, dar eu spun cu fermitate și credeți-mă că nu am vorbit niciodată din mesajele de la partid, cum am văzut că le mai spuneți unor invitați. Nici nu am mesaje de la partid. Eu vă spun din practică, pentru că am fost acolo, știu administrație, știu ce am greșit, știu ce greșeli nu aș mai repeta, știu cea ma de făcut din a doua zi când ajung în Primărie, nu trebuie să mă calific la locul de muncă și nici nu voi avea un ritm de lucru al actualului primar care are un ritm de melc în administrație”.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
nori împrăștiați
23.1 ° C
23.3 °
22.8 °
58 %
2.6kmh
40 %
sâm
26 °
Dum
30 °
lun
33 °
mar
33 °
mie
35 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii