Gabriela Firea: „România are primul centru de transplant de tub digestiv”

Gabriela Firea: „România are primul centru de transplant de tub digestiv”

„Felicit echipa medicală de la Spitalul Sfânta Maria din București! România are primul centru de transplant de tub digestiv”, spune Gabriela Firea într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Spitalul Sfânta Maria, condus de prof. dr. Narcis Copcă, a fost acreditat să poată realiza aceasta intervenție și demonstrează din nou că investițiile în aparatură și medici salvează vieți, adaugă Gabriela Firea.

„În mandatul meu ca primar general, Spitalul Sfânta Maria a devenit primul centru de transplant pulmonar din România!

Toți românii își amintesc lupta pe care am dus-o, împreună cu medicii de la Sfânta Maria, chiar împotriva ministrului Sănătății USR de la vremea respectivă.

Am demonstrat că putem salva vieți și la noi în țară, cu mai puține costuri și am stricat afacerilor celor care se îmbogățeau pe spatele oamenilor aflați în suferință.

Au trecut aproape şase ani de la primul transplant realizat cu succes și, de atunci, au avut loc peste 10 intervenții sub îndrumarea echipei coordonate de medicii Igor Tudorache și Narcis Copcă.

Iată că la Spitalul Sfânta Maria continuă performanța în salvarea vieții oamenilor!

Medicii de aici realizează transplant hepatic – mai bine de 60 de intervenții realizate, transplant pulmonar și au primit acum acreditarea pentru a realiza primul transplant de tub digestiv”, a transmis Gabriela Firea.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
13 ° C
14.9 °
12 °
87 %
4kmh
40 %
Dum
22 °
lun
23 °
mar
23 °
mie
22 °
joi
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii