Spitalul Colentina: Secția de Cardiologie pentru pacienții non-COVID s-a deschis. Celelalte secții vor fi deschise treptat

Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Colentina s-a redeschis, marți, pentru pacienții non-COVID.

La sfârșitul săptămânii trecute, Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a eliberat avizul temporar de funcționare în regim mixt, COVID și non-COVID.

„În urma eliberării de către DSPMB a avizului temporar de funcționare în regim mixt (COVID și non-COVID), la sfârșitul săptămânii trecute, și după realizarea operațiunilor de reconfigurare a activității, Spitalul Clinic Colentina are bucuria să anunțe că, începând de astăzi, se reia în mod normal activitatea Secției de Cardiologie a unității sanitare.

În zilele următoare, treptat, va continua deschiderea secțiilor din cadrul spitalului, astfel încât, la sfârșitul acestei săptămâni, întreaga activitate medicală să se deruleze în regim mixt, la toată capacitatea, pentru pacienți COVID și non-COVID.

Precizăm că, funcționarea spitalului în regim mixt se va face cu respectarea strictă a circuitelor separate, conform reglementărilor în vigoare”, au precizat oficialii Spitalului Colentina.

În data de 16 martie 2020, Spitalul Clinic Colentina a fost desemnat spital-suport pentru pacienții bolnavi de COVID-19.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer senin
23.5 ° C
26.1 °
21 °
44 %
0.5kmh
0 %
lun
24 °
mar
15 °
mie
15 °
joi
17 °
vin
22 °

Opinii