Pentru ce vor românii să economisească bani în 2021

Pentru ce vor românii să economisească bani în 2021

Odată cu noul an apar și noi paradigme în ceea ce privește bugetul românilor. Mai exact este anul în care oamenii vor să echilibreze cumva nevoia de securitate materială. Un studiu recent realizat de Wisemetry Research, arată că oamenii își sporesc confortul și relaxarea prin simple îmbunătățiri în locuință și mai ales în concedii. 

Acest studiu a avut ca principal scop informarea publicului cu privire la provocările apărute în contextul restricțiilor impuse ca măsură de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2. Studiul s-a axat în principal pe subiecte precum telemunca și cum se va organiza aceasta, educația copiilor și multe altele.

Se pare că aceste metode adoptate în timpul pandemiei sunt din ce în ce mai dorite de oameni și anul acesta. Mai mult decât atât oamenii au fost și întrebați ce planuri au pentru noul an, iar 42% au spus că au în plan să pună de-o parte mai mulți bani în următoarele 12 luni. O treime o reprezintă cei care vor să aducă mici îmbunătățiri în casă și restul sunt hotărâți să meargă într-o excursie.

Printre prioritățile oamenilor pentru anul 2021 se numără grija față de cei dragi sau chiar grija pentru sănătatea lor fizică și mentală – 53% și-au planificat ca în următoarea perioadă să-și viziteze mai des părinții, 47% își doresc să se implice mai mult în educația copiilor, 42% vor să facă activități sportive în mod constant, iar altă treime să se lase de fumat sau să facă analize medicale mai des. 8% dintre respondenți își propun să muncească mai puțin de 8h pe zi.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
10 ° C
10.1 °
9.9 °
81 %
4.6kmh
20 %
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
13 °
mie
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii