FC Voluntari pierde semifinala de Cupa României

FC Voluntari pierde semifinala de Cupa României

FC Voluntari a pierdut semifinala de Cupa României disputată în deplasare, la Hunedoara, împotriva Corvinului. Ardelenii s-au impus cu 3-1 și scriu istorie pentru club, ajungând pentru prima dată în finala competiției.

FC Voluntari este a treia echipă de primă ligă pe care divizionara secundă Corvinul Hunedoara o învinge în drumul spre finală, după Sepsi OSK și CFR Cluj.

Evoluția scorului a fost următoarea: Manolache a deschis scorul pentru gazde, în minutul 20, iar Florea a speculat o greșeală în apărarea gazdelor și a egalat pentru Voluntari în minutul 32. După pauză, Neacșa de la Corvinul a reușit să marcheze în minutul 61 printr-o execuție de la mare distanță, iar Coman, în minutul 73, a asigurat hunedorenilor „biletele” pentru finală.

FC Voluntari, câștigătoare a trofeului în 2017 și finalistă în 2022, nu a putut reedita performanța de dată recentă, iar acum se concentrează pe obiectivul din campionat, unde ocupă locul 6 în play-out. Ilfovenii joacă următorul meci în deplasare, la Iași, cu Poli, iar obținerea unui rezultat pozitiv este obligatorie pentru conservarea șanselor la o clasare deasupra liniei de baraj din play-out.

Revenind la Cupa României, trebuie spus că cea de-a doua semifinală se joacă astăzi, la Galați, între Oțelul și Universitatea Cluj.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.7 ° C
12.3 °
11.1 °
77 %
5.7kmh
0 %
mie
21 °
joi
14 °
vin
21 °
sâm
23 °
Dum
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii