FC Voluntari se desparte de antrenorul Nicolae Dică

FC Voluntari se desparte de antrenorul Nicolae Dică

După doar șapte etape cu el pe bancă, FC Voluntari se desparte de antrenorul Nicolae Dică. Acesta a înregistrat trei rezultate de egalitate și patru înfrângeri la cârma ilfovenilor, echipa ajungând pe loc de retrogradare directă după încheierea sezonului regulat din Superliga.

Surpriză sau nu, despărțirea vine pe fondul formei slabe a echipei și mai ales din cauza seriei de rezultate negative, una detul de greu de digerat de către suporteri. Încetarea relațiilor contractuale cu Dică a fost anunțată pe pagina de Facebook a clubului FC Voluntari:

„Mulțumim, Nicolae Dică! FC Voluntari anunță încetarea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul Nicolae Dică. Nicolae Dică a fost instalat pe banca tehnică a echipei noastre la sfârșitul lunii ianuarie. A fost la cârma FC Voluntari în 7 partide,  înregistrând 3 rezultate de egalitate și 4 eșecuri. Clubul nostru îi mulțumește pentru efortul depus și îi dorește mult succes în carieră”, se încheie postarea.

FC Voluntari este pe locul 15 în clasamentul Superliga, după încheierea sezonului regulat. Ilfovenii vor debuta în play-out sâmbătă, la Arad, cu UTA. Un înlocuitor al lui Nicolae Dică nu a fost încă anunțat.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
15.8 ° C
17 °
15.5 °
56 %
5.1kmh
0 %
mar
16 °
mie
20 °
joi
17 °
vin
14 °
sâm
18 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii