Florin Pîrvu este noul antrenor al FC Voluntari

Florin Pîrvu este noul antrenor al FC Voluntari

După ce astăzi s-a despărțit de Nicolae Dică, FC Voluntari a numit un nou antrenor. Acesta este Florin Pîrvu, tehnician care a antrenat cel mai recent Petrolul Ploiești, cu rezultate bune. Informația a fost publicată pe pagina de Facebook a clubului ilfovean:

„Bun venit, Florin Pîrvu!

FC Voluntari anunță că a semnat un contract cu tehnicianul Florin Pîrvu. 🤝🏻

În vârstă de 48 de ani, noul nostru antrenor este un fost mijlocaș defensiv, care a evoluat în cariera sa la Petrolul Ploiești, Henan Jianye, Dinamo, FC Brașov, U Craiova, AEL Limassol, CS Otopeni, Chimia Brazi și la CS Turnu Severin. Are și două apariții pentru Echipa națională de fotbal a României în perioada 2000-2002.

După retragerea din activitatea de fotbalist, a început cariera de antrenor, ca secund al lui Marian Bondrea, la CS Turnu Severin, în 2011. Ulterior, a devenit antrenor secund la Petrolul, în mandatul din 2014 al lui Răzvan Lucescu, iar mai apoi la Rapid București. Ca antrenor principal, el a condus în formațiile Chimia Brazi și Conpet Ploiești. A activat și în China, la Henan Jianye, acolo unde a fost tehnicianul formațiilor U19, U21 și al echipei a doua a clubului.

A revenit în România în 2023 când a fost numit antrenor principal la Petrolul Ploiești. Alături de ,,lupii galbeni” a terminat pe locul 8 stagiunea 2023/ 2024 .

În total, Florin Pîrvu a condus Petrolul în 48 de partide oficiale, bilanțul său însumând 16 victorii, 16 remize și 16 eșecuri.

Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes la cârma FC Voluntari”.

Sub îndrumarea lui Nicolae Dică, FC Voluntari a căutat în zadar victoria în ultimele șapte etape ale sezonului regulat. În aceste partide, echipa a obținut trei rezultate de egalitate și a suferit patru înfrângeri. Drept urmare, a ajuns pe penultimul loc în Superliga (15), de unde se vede nevoită acum să abordeze lupta pentru evitarea retrogradării.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
12.2 ° C
13.3 °
11 °
89 %
3.6kmh
0 %
Dum
22 °
lun
23 °
mar
23 °
mie
22 °
joi
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii