Încă un român în Premier League. Cel mai curtat fotbalist român al momentului alege Londra

Încă un român în Premier League. Cel mai curtat fotbalist român al momentului alege Londra

„Telenovela” transferului lui Radu Drăgușin s-a încheiat. Fotbalistul lui Genoa se va transfera și va semna un contract cu Tottenham Hotspur, echipă din cea mai bogat campionat de fotbal din lume, Premier League. Pentru a ajunge acolo, el a refuzat-o inclusiv pe Bayern München.

Informația a fost prezentată în premieră de către cel mai bine informat jurnalist în materie de transferuri, Fabrizio Romano, pe pagina sa de Facebook. „Here we go! Radu Drăgușin li se va alătura celor de la Tottenham și nu celor de la Bayern! Decizia a fost luată. Telenovela s-a încheiat, în sfârșit, deoarece Tottenham și-a îmbunătățit oferta peste noapte și a încheiat înțelegerea cu toate părțile implicate”, a postat italianul.

Echipa din nordul Londrei va plăti pentru achizițonarea lui peste 30 de milioane de euro și îl va trimite sub formă de împrumut la Genoa pe fundașul Djed Spence.

În Premier League joacă și Ionuț Radu, care apără buturile echipei Bournemouth. Dintre fotbaliștii români care au evoluat în campionatul englez, memorabilă a fost doar perioada lui Dan Petrescu la Chelsea. El a mai jucat și la Sheffield Wednesday, Bradford City și Southampton. În rest, de-a lungul timpului au mai semnat cu echipe din Anglia și Ilie Dumitrescu (Tottenham și West Ham United), Gică Popescu (Tottenham), Cosmin Contra (West Bromwich Albion), Florin Răducioiu (West Ham), Ionel Ganea (Wolverhampton), precum și Viorel Moldovan (Coventry). Adrian Mutu a jucat și el la Chelsea. Mai recent, în Premier League au evoluat și Florin Andone (Brighton and Hove Albion), Vlad Chiricheș (Tottenham), Florin Gardoș (Southampton), Costel Pantilimon (Manchester City, Sunderland și Watford), Răzvan Raț (West Ham), respectiv Gabriel Tamaș (West Bromwich Albion).

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie ușoară
12.8 ° C
13.3 °
12 °
60 %
4.1kmh
0 %
vin
18 °
sâm
23 °
Dum
25 °
lun
24 °
mar
14 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii