Înfrângere cu Ungaria pentru naționala de polo la debutul în CM de la Doha

Înfrângere cu Ungaria pentru naționala de polo la debutul în CM de la Doha

Selecționata României la polo pe apă a pierdut meciul împotriva campioanei mondiale en titre, Ungaria, în meciul de debut de la Campionatele Mondiale de la Doha. Rezultatul a fost 15-8 în favoarea maghiarilor. Scorul pe reprize a fost 5-2, 5-2, 2-3, 3-1.

În ciuda unui meci bun făcut de ai noștri, câteva greșeli și în ultimă instanță superioritatea și experiența maghiarilor, a făcut diferența. Echipa României a luptat, dar nu a reușit să le țină piept campionilor mondiali, după cum o arată și scorul pe reprize. Maghiarii și-au creat un avantaj suficient până la pauza mare, iar apoi diferența nu a mai putut fi recuperată.

Chiar dacă rezultatul nu este unul pozitiv, naționala României păstrează șanse de a obține biletele pentru Jocurile Olimpice de Vară de la Paris după meciurile pe care le mai are de disputat, în compania Kazahstanului (miercuri) și Italiei (vineri). Acestea din urmă și-au disputat primul meci al grupei, încheiat cu victoria Italiei cu 33-3. Prima clasată din fiecare grupă se califică direct în sferturile de finale, iar echipele situate pe locurile doi și trei vor disputa un play-off.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer acoperit de nori
18.5 ° C
20.5 °
17 °
56 %
5.1kmh
100 %
vin
19 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
22 °
mar
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii