Nicolae Dică este noul antrenor al FC Voluntari

Nicolae Dică este noul antrenor al FC Voluntari

Nicolae Dică revine în Superliga și semnează cu FC Voluntari. Clubul ilfovean a anunțat pe pagina sa de Facebook încheierea unui contract pe un an și jumătate cu tehnicianul care a pregătit echipe precum FCSB, FC Argeș, CS Mioveni, FC U Craiova 1948, dar și selecționata României U23.

De asemenea, Dică a fost antrenorul secund al primei reprezentative a echipei naționale de fotbal a țării noastre între 2019 și 2021.

Prezentarea oficială a noului antrenor va avea loc mâine, într-o conferință de presă.

„Clubul FC Voluntari anunță că a semnat un contract,  pe o perioadă  de 1 an si jumătate, cu antrenorul Nicolae Dică. Nicolae Dică, cel mai bun jucător român al anului 2006 și multiplu campion al României a evoluat în cariera sa la echipele FC Argeș, Steaua București, Catania, Iraklis Salonic, CFR Cluj, Manisaspor, CS Mioveni și FC Viitorul. Ca tehnician, Nick  este vicecampion al României cu FCSB și a mai antrenat România U 23, CS Mioveni și FC U Craiova 1948. Bun venit în familia FC Voluntari, Nick!”, se arată în comunicatul publicat deocamdată de FC Voluntari pe pagina de Facebook.

În clasamentul Superliga, FC Voluntari este pe locul 14, cu 25 de puncte acumulate, înaintea lui Dinamo (diferență de 9 puncte), dar după Poli Iași (la doar un punct diferență).

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
22.5 ° C
23.9 °
20.1 °
50 %
2.2kmh
75 %
sâm
23 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
22 °
mie
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii