Bogdan Ivan Gruia: „Să vizitezi piramidele din Egipt reprezintă o valoare mai mare decât viaţa unui român?”

Senatorul PSD Bogdan Ivan Gruia spune că vizita preşedintelui Iohannis în Egipt nu se justifică şi că priorităţile pentru România sunt cu totul altele în momentul de faţă.

„Domnule Klaus Iohannis, în timp ce dvs, preşedintele României, aţi plecat într-un voiaj de lux să vizitaţi piramidele, în ţară lumea îşi plânge morţii. Sute pe zi! Medicamentele antivirale, cele care ar trebui să stăvilească cumva exodul spre ATI lipsesc cu desăvârşire! Să vizitezi piramidele din Egipt reprezintă o valoare mai mare decât viaţa unui român?
Domnule preşedinte, dincolo de interesul dumneavoastră pentru cultura antică, există vreun interes major pentru poporul român? Sunteţi ancorat în realitate sau blestemul lui Tuthankhamon v-a afectat întratât încât vi se rupe? Ce resort intern v-a determinat să plecaţi în Egipt când pandemia face zilnic 500 de victime în rândul populaţiei? Aveţi inimă de român? Dumneavoastră, atoateştiutorul naţiei aţi fost informat că Terapia Cluj poate produce medicamentul  Favipiravir?
În cazul în care nu v-a fost adus la cunoştinţă, ar fi trebuit să vă schimbaţi consilierii sau sfătuitorii şi să  oferiţi dovada că viaţa unui cetăţean român valorează mai mult decât o ţinută albă în faţa piramidei lui Keops! Domnule preşedinte, puterea dumneavoastră de decizie se limitează la a pune un şef de partid sau un prim-ministru? De ce nu vă impuneţi puterea şi la Agenţia Medicamentului cea care de şase luni amână producerea Favipiravir în ţară, un antiviral care ar reduce simţitor numarul pacienţilor din ATI?
Domnule preşedinte, veniţi acasă! Repede. Cât încă mai aveţi o ţară. Altfel s-ar putea ca furia românilor să vă îndemne să plecaţi la părinţi în Germania, indiferent câte case aveţi în România. Un dram de empatie pentru românii suferinzi, trebuie să aveţi! O fi având civilizaţia egipteană morţii ei, dar de blestemat vă vor blestema morţii noştri. Laolaltă cu noi cei rămaşi în viaţă”, spune Bogdan Ivan Gruia, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
ceață
2.7 ° C
3.3 °
2 °
88 %
1kmh
90 %
Dum
7 °
lun
9 °
mar
8 °
mie
5 °
joi
8 °

Opinii