A OPTA TRANȘĂ DE VACCIN ÎNTÂRZIE DIN CAUZA FURTUNII DE ZĂPADĂ DIN GERMANIA

A OPTA TRANȘĂ DE VACCIN ÎNTÂRZIE DIN CAUZA FURTUNII DE ZĂPADĂ DIN GERMANIA

Este iarnă severă în Germania iar meteorologii au emis un cod roșu de zăpadă, Din cauza furtunilor de zăpadă transporturile au fost puternic perturbate.Vremea rea a afectat și a opta tranșă de vaccin produs de Pfizer care nu a mai ajuns în această dimineață în România.

Germania este puternic afectată de căderi masive de zăpadă și de vânt care ajunge la rafală la 90 de kilometri pe oră. A opta tranșă de vaccin Pfizer/BioNTech, de aproape 164 de mii de doze, urma să ajungă în țara noastră. Însă vremea rea a încurcat planurile. Autoritățile sunt nevoite să caute soluții ca serul să ajungă în România.

Declarația premierului Florin Cîțu de pe facebook.com

https://www.facebook.com/watch/live/?v=2842879432650136&ref=watch_permalink

Autoritățile din țara noastră spun că întârzierile nu vor afecta campania de vaccinare. Între timp,transportul aerian , feroviar și traficul rutier rămân afectate din cauza ninsorilor abundente de zăpadă în Germania.Serviciile de intervenţie au fost plasate în regim de alertă după ce meteorologii au emis un cod roşu de vreme severă în mai multe regiuni ale ţării.

Și Olanda a fost lovită de furtuni de zăpadă dar din cauza pandemiei de coronavirus, Guvernul a interzis bătăile cu zăpadă. Doar intre membrii aceleiași familii sunt permise astfel de activități.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
9.5 ° C
10.5 °
8.9 °
74 %
6.3kmh
0 %
vin
11 °
sâm
13 °
Dum
14 °
lun
17 °
mar
9 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii